Maricica Moţa, aleasă şefa femeilor din PD-L Gorj
Maricica Moţa, aleasă şefa femeilor din PD-L Gorj
Altele20 februarie 2011

Noua conducere a Organizaţiei de Femei de la PD-L Gorj a fost decisă, duminică, atunci când doamnele şi domnişoarele din partid au ales-o pe prima doamnă portocalie. În prezenţa deputatului Sulfina Barbu, preşedinte a Organizaţiei de Femei a PD-L, femeile democrat – liberale gorjene s-au mişcat destul de bine şi repede, ţinând cont de faptul că pentru preşedinţia organizaţiei s-a înscris doar Maricica Moţa.
Până la momentul introducerii voturilor în urnă, au luat cuvântul Sulfina Barbu, senatorul Ion Ruşeţ şi deputatul Severus Militaru. În ceea ce-l priveşte pe Ruşeţ, acesta a subliniat „rolul foarte important pe care îl are organizaţia de femei”, în vreme ce Militaru, după ce a văzut sala plină de femei, „a realizat că partidul are viitor” şi că Maria Moţa şi Sulfina Barbu „sunt două modele care merită toate aplauzele”.

„O voce puternică pe plan local”

În discursul său, Maricica Moţa a trecut în revistă numeroase acţiuni ce au fost realizate la nivelul organizaţiei de femei, considerând că „prin ceea ce am realizat până în prezent, OFPDL Gorj a dovedit că este o organizaţie puternică, activă, credibilă şi vizibilă în peisajul politic local şi naţional”.

O Marie şi două Elene

În cele din urmă, concurând singură, Maria Moţa a fost desemnată preşedinţe al Organizaţiei de Femei a PD-L Gorj. Ea a fost votată de 199 de femei, în timp ce 7 dintre ele au spus „nu”, dintr-un total de 206 valabil exprimate. Ca ajutoare, pe funcţia de prim-vicepreşedinte, s-au înscris Elena Cojocaru, consilier judeţean, şi Elena Gârjoabă, nevastă de director la CE Turceni, şi, cum era şi firesc, au şi câştigat. Astfel, Cojocaru a luat 187 voturi „pentru” şi 19 „împotrivă”, în vreme ce Gârjoabă a fost aleasă cu 183 „pentru” şi 23 „împotrivă”. Nu în ultimul rând, secretarul general Rodica Dârnu a fost votată de 197 de persoane. Pentru celelalte posturi de 10 vicepreşedinţi, 14 secretari executivi, doi secretari generali adjuncţi şi un preşedinte la Comisia Judeţeană de Regulament Etică şi Litigii, s-au înscris restul de femei, din totalul de 251 de doamne şi domnişoare ce au fost delegate să ia parte la alegeri.

8 COMENTARII
  • MIHAI 20.02.2011 la ora 21:01 pm
    Domnule Narcis Daju va apreciez foarte mult dar va rog sa fiti corect asa cum sunteti intotdeauna, -MARICICA MOTA-,a calcat in picioare toate femeile care au muncit pentru partid doar pentru ca nu sunt de acord cu excluderea lui Mantog din CODA,si nu sunt de acord cu Ruset ,Cilibiu si Patruica,verificati cate femei din fostul BPJ al org.de femei se mai regasesc si in actualul BPJ.Cu Cojocaru si Garjoaba halal BPJ.................iar celelalte nu stiu de unde le-a gasit Maricica.
  • Narcis DAJU 20.02.2011 la ora 21:09 pm
    @)Mihai Articolul nu e semnat de mine, dar cred ca relatarea este corecta, un reporter GORJNEWS a fost la fata locului. Nu stiu nici cine a fost, nici cine e in acea Organizatie de Femei. Imi este foarte clar, in schimb, ca toate structurile de acest tip sunt forme fara fond, motive de plecat de acasa, de etalat noile toalete, de trecut inca o functie in CV. Foarte suparator e ca nu exista nici organizatii de tineret, altfel decat pe hartie. Vezi cazul Cilibiu. Vezi tinerii politicieni locali, carora a inceput sa nu li se mai distinga capul de trup, de indesati ce sunt, totul dupa chipul si asemanarea "seniorilor".
  • MIHAI 20.02.2011 la ora 21:30 pm
    Ai dreptate,pacat ca nu ai fost acolo te-ai fi distrat pe cinste si ai fi scris toata saptamana articole pe seama alegerilor,iar doamnelor care au muncit in campanii alaturi de fosta echipa le urez sa fie la fel de demne si sa priveasca cu incredere data de 19martie(alegerilePDL Gorj) demne cum au fost astazi cand au stat si s-au uitat marginalizate de Maricica care a uitat ca fara ele nu ar fi facut nici o actiune. Dar cine a zis ca Dumnezeu nu doarme n-a mintit,daca ai fi vazut-o pe d-ra Maricica care probabil cu nasul in vant si presedinta fiind inainte de vot s-a impiedecat si s-a intins cat este de lunga in incinta teatrului si umbla asa precum catelusul schiop............sau a vrut sa demonstreze ca si cazuta se ridica ............
  • MIHAI 20.02.2011 la ora 21:35 pm
    Cilibiu este un nimeni ,imi doresc sa nu mai aud de el dupa tot ce a facut cu org. la nivelul municipiului.
  • Narcis DAJU 20.02.2011 la ora 21:41 pm
    @)Mihai In Gorj nu mai e nimic interesant de urmarit in politica. PSD - ul numeste presedintele PDL - ului. Astept ziua cand Ion Ruset va sufla o vorba impotriva PSD - ului. In PDL vor ramane doar cei carora le place sa stea capra. La PNL, Dian Popescu e obligat sa vorbeasca in punga de acum incolo, prin Protocolul care a generat USL-ul. PRM, PC şi UNPR nu există în Gorj. Nu m-ar mira sa-l vad mestecandu-i in cafea lui Ion Calinoiu, pe care il ataca de mama focului, pana de curand. Am fost judetul rosu si am devenit judetul foarte rosu.
  • alina 20.02.2011 la ora 23:11 pm
    Interesant Mihai , daca Cilibiu manareste alegerile la municipiu cu Dl Popescu-prietenul lui Ruset, facand zilnic alegeri in sectiile de votare in birou la Ruset ce sa mai zici. Va profita Carciumaru de tot, asa ca Davitoiu care in veci nu a fost cu PDL -UL E TARE CA L-A PUS DIRECTOR PE FRATE-SAU PRIN MUNCA NOASTRA.
  • miki 21.02.2011 la ora 12:22 pm
    Mihai,E interesanta viata politica de aici de la noi. De la circul de care vorbeai a lipsit din fruntea noilor numiri DELI M*I*A,directoarea APIA .E de mare mirare stiut fiind ca sint nedespartite si ca directoarea o pupa in fund .Probabil vrea iertarea ca s-a incurcat cu ********* ei: BOCSE si a facut organizatia de ris si pe sefa ei de la femei .Nu stim de ce nu a reactionat Sulfina la asa imoralitate si s-o excluda pe DELI M*I*A din rindurile noastre ca mult a pierdul partidul cu asa ,,vedete,, in frunte. Sintem oripilate de ce se intimpla aici. Umbla vorba ca DELI M*I*A e sustinuta si de Maricica nu numai de cei carora le pica, repede si pe negindite, jos pantalonii,din conducerea fosta si actuala. CICA-L IMPART!!! Ceva e adevarat ca asta e nelipsit de la toate sindrofiile doamnelor noastre iubitoare de... cintari( necasatorite ori asa de forma ca DELI M*I*A) Vad ca l-ati titularizat pe post de gurist permanent pe amantul prietenei tele. Or mai fii si alti lautari buni nu numai asta , ori va face bine si altceva de va place asa rau de nu va puteti dezlipi de el?Maricicoooo!!!!! daca vrei sa ai viata lunga si buna cu noi,dezbara-te de asa stricate din jurul tau .Altfel vei fii bagata in aceeasi oala.Poate-ti place,poate ce se spune e adevarat! Daca-i asa ,sa stim si noi! Ca in martie...Nu e drept ca multe dintre noi sa muncim de atitia ani si tu ...sa iei fata cu DELI M*I*E*E tele si sa te duci sa sarbatoresti cu ele si cu handralaii vostri, apoi
  • participanta 01.03.2011 la ora 20:15 pm
    Cata frustrare exista intr-o Organizatie, n-as fi crezut, insa evenimentul a fost pe cinste, o organizare impecabila, cu participare si tinuta, asa cum numai oamenii destepti pot intelege. Felicitari si sa ne mai chemati, a fost o experienta deosebita .
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.