Marin Condescu: ”Din toate faptele care mi se impută, nici una nu este adevărată!”
Marin Condescu: ”Din toate faptele care mi se impută, nici una nu este adevărată!”
Ultra - Scurte14 noiembrie 2013

Judecarea cerererii procurorilor de arestare prevenitvă a lui Marin Condescu și a lui Viorel Temelescu a început, în această dimineață, cu o nouă amânare, ședința având loc la ora 12. Acest lucru l-a nemulțumit enorm pe procurorul Emil Moța, care a făcut un adevărat circ pe holurile Tribunalului, supărat că a găsit sala închisă.
De asemenea, procurorul Moţa a cerut astăzi recuzarea completului de judecată care trebuia să se pronunţe asupra măsurii de arestare preventivă a lui Marin Condescu şi Viorel Temelescu. Acesta a susținut că există o relaţie de rudenie între unul dintre judecători şi o persoană cu care a discutat Viorel Temelescu în apărarea sa. După ce cererea acestuia a fost respinsă, Moța a părăsit sala de judecată, refuzând să facă vreun comentariu.
De asemenea, în urmă cu câteva ore, Marin Condescu a făcut și primele declarații cu privire la acest caz. Liderul FNME a negat c-ar fi prejudiciat clubul de fotbal cu vreun leu, și a declarat că că toate acuzaţiile care i se aduc sunt neadevărate. Mai mult, la intrarea în Tribunal, Condescu a declarat că sunt neconcordanţe între prejudiciul anunţat de IPJ şi cel comunicat de procurori, cât despre faptul c-ar fi luat 26 de miliarde de lei vechi de la club, acesta a declarat că suma este inventată şi că, în acest moment, CS Pandurii Lignitul Târgu-Jiu ar avea să-i dea lui 5 miliarde de lei vechi.
Condescu va fi reprezentat la proces de avocatul Ilie Iordăchescu, decanul Baroului Bucureşti şi avocatul Anatol Pânzaru de la Baroul Cluj.
Detalii, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.