Marin Condescu: ”Voi pleca de la conducerea Padurii când voi avea 75-80 de ani!”
Marin Condescu: ”Voi pleca de la conducerea Padurii când voi avea 75-80 de ani!”
Ultra - Scurte31 octombrie 2013

Marin Condescu, președintele CS Pandurii, a vorbit, în cadrul unui interviu acordat postului de radio Infinit FM, despre motivul pentru care a lipsit din ședința AGA de marțea trecută și a explicat și de ce nu a fost prezent nici la meciul din Cupa României, ce a avut loc la Timișoara. În plus, acesta salută intenţia Consiliului Judeţean Gorj de a intra în Adunarea Generală a Acţionarilor.
Astfel, acesta a recunoscut, într-un final, că fost invitat, marţi, la şedinţa Adunării Generale a Acţionarilor Clubului Pandurii, după ce în prealabil negase acest lucru. Mai mult, Condescu a declarat că nu a putut participa pentru că a trebuit să plece la Mediaş pentru a rezolva o problemă legată de o datorie de 10 miliarde de lei vechi, motiv pentru care nu a putut participa nici la partida din Cupa României cu Ripensia Timişoara.
Acesta a făcut și unele comentarii cu privire la participarea lui Ion Călinoiu şi-a lui Laurenţiu Ciurel la ședința AGA de marţi, spunând că lucrurile au pornit pe un făgaş normal. Condescu a mai ținut să precizeze și că are 7 cereri de la entităţi care doresc să devină membri-asociaţi în echipa Pandurii.
Președintele Pandurii a mai vorbit și despre zvonurile privind înlocuirea sa din funcție, recunoscând că este o varianta destul de discutată în ultima vreme.
„La un moment dat, va trebui să vină şi altă persoană, poate când oi avea vreo 75-80 de ani de activitate. Va trebui lăsat locul tinerilor”, a încheiat Condescu.
Detalii, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.