Medințu, despre reorganizarea personalului TESA din CEO: ”La birou vor rămâne cei mai buni!”
Medințu, despre reorganizarea personalului TESA din CEO: ”La birou vor rămâne cei mai buni!”
Ultra - Scurte12 noiembrie 2013

Aurel Medințu, directorul Diviziei Energetice, a oferit ieri, la Radio Infinit, o serie de clarificări cu privire la procesul de reorganizare a personalului TESA din cadrul CEO, subiect intens discutat zilele acestea prin presă. Astfel, Medințu a declarat că cei mai buni vor face parte din aparatul central al CEO, o mică parte rămâne în sucursale, iar restul, circa 600 de persoane, în producţie. De asemenea, a adăugat Medințu, listele cu personalul vor fi filtrate de conducerea CEO.
Medințu a mai precizat că vor fi desfiinţate direcţiile economice, resurse umane, investiţii şi achiziţii, și vor funcţiona două departamente, tehnică şi producţie.
„Calitatea oamenilor din fiecare compartiment e cunoscută de toată lumea de acolo, inclusiv de cei din colectivul în care lucrează. Ei au un clasament la lor şi ştiu care e cel mai bun. Persoanele cele mai bune vor fi selectate să lucreze în structurile CEO, după aceea conducătorii de sucursale îşi vor opri oameni stabiliţi prin organigramă, iar restul oamenilor vor fi redistribuiţi“, a declarat Aurel Medinţu.
Directorul Diviziei Energetice a mai declarat că în producție vor ajunge circa 600 de oameni, și că listele de persoane, fie pentru CEO, fie pentru sucursale sau chiar pentru producţie, au nevoie de avizul conducerii companiei.
„Sper să facă listele obiectiv. Până la definitivarea listelor vor fi mai multe filtre. Este un proces pe care şi-l asumă conducerea Complexului Oltenia”, a declarat Medințu.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.