Medințu, îngrijorat de scăderea prețului la energie: ”Ar putea fi în pericol contractele încheiate de noi pentru 2014!”
Medințu, îngrijorat de scăderea prețului la energie: ”Ar putea fi în pericol contractele încheiate de noi pentru 2014!”
Ultra - Scurte15 noiembrie 2013

Aurel Medințu, directorul Diviziei Energetice din cadrul CEO,  s-a declarat îngrijorat de scăderea prețului la energie electrică pe bursă, preţul de ieri fiind cu 10 lei mai mic faţă de cel din contractele încheiate de gigantul energetic pentru 2014.
„Este o situaţie extrem de îngrijorătoare, chiar periculoasă în condiţiile în care preţul energie pe bursă va continua să scadă. Ar putea fi în pericol contractele încheiate de noi pentru anul viitor. Mă îngrijorează foarte tare această situaţie, mai ales dacă vor exista tendinţe de reziliere a acestor contracte. În ultimele zile, preţurile s-au dus în jos. În plus, sunt foarte mulţi producători ieşiţi pe piaţă…”, a declarat directorul Medinţu.
Medințu a mai adăugat că pentru face fața acestei scăderi de preț, CE Oltenia trebuie să își reducă cheltuielile în funcţie de câtă cantitate de energie va fi vândută.
„Trebuie să ne adaptăm, să fim în limita cheltuielilor în funcţie de cât încasăm din energia pe care o vindem. Asta e realitatea pe care mulţi nu prea vor s-o înţeleagă”, a mai precizat Medințu.
Detalii, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.