Meșterul Manole e minciună pe lângă Cârciumaru
Meșterul Manole e minciună pe lângă Cârciumaru
Investigatii3 octombrie 2013

centrul targu jiului

Firma POLARIS a primit ca premiu de “bună execuție” încă un contract, de 8 miliarde lei vechi, pe următorii 4 ani, pentru lăcuirea betonului amprentat.

Dacă Meșterului Manole, din balada populară cu același nume, i se dărâmau noaptea zidurile mânăstirii construite peste zi, lui Cârciumaru îi crapă non-stop betonul amprentat din centrul “modernizat” al orașului, și ziua, și noaptea și în fiece anotimp. Specialiștii firmei POLARIS au folosit, pentru prima data în România, betonul amprentat, soluție prezentată de arh. Dumitru Florescu (zis Titi) drept cea mai durabilă, cea mai aspectuoasă, cea mai ieftină și cea mai ușor de întreținut. Atât de durabilă încât Cârciumaru nu mai face față cârpelilor. În curând, suprafața pietonală din centru va fi doar un ansamblu de petece de diferite culori .

centrul targu jiului 2

Betonul amprentat e atât de ușor de întreținut încât Cârciumaru și-a dat seama, între timp, că trebuie dat cu lac în fiecare an. Mulțumit de colaborarea cu POLARIS, Cârciumaru a băgat iar mâna până la cot în bugetul orașului și a însărcinat firma constănțeană să lustruiască, cu lac, dezastrul, pentru 2 miliarde lei vechi anual.

Afacerile lui Cârciumaru cu POLARIS sunt ținute “la secret”

Deși, teoretic, “modernizarea” centrului s-a încheiat de mult, Primăria Târgu Jiu n-a fãcut până acum niciun anunț public ferm în care să spună dacă lucrarea a fost recepționată, care au fost membrii comisiei de recepție, cât a costat, în total, investiția, ce credite a angajat primăria pentru această lucrare, pe câți ani și ce dobânzi se vor plăti. Cârciumaru a secretizat toate aceste lucruri și nimeni din așa-zisa opoziție din Consiliul Local nu-l întreabă cât va mai întinde coarda penală a unor astfel de investiții putrede.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.