Mihai Gâdea: "Procurorul Moța să nu mai profeseze niciodată, și să plătească!"
Mihai Gâdea: "Procurorul Moța să nu mai profeseze niciodată, și să plătească!"
Investigatii14 noiembrie 2013

În baza rechizitoriului aiuritor întocmit de procurorul Emil Moța, tânărul Mihail Constantin Igeanu a fost condamnat la 20 de ani de închisoare pentru omor. După 9 luni de arest pe nedrept, Igeanu a fost achitat, în apel, de Curtea de Apel Craiova, și, în recurs, de Înalta Curte de Casație si Justiție.

În cadrul emisiunii „Sinteza zilei”, difuzată de Antena 3 în data de 13 noiembrie a.c., realizatorul Mihai Gâdea i-a cerut, ferm, lui Igeanu să-l denunţe pe Moţa la toate forurile posibile, în aşa fel încât să nu mai profeseze ca magistrat şi să plătească pentru abuzurile pe care le-a săvârşit:
„Oamenii ăștia care ți-au făcut ție rău să-i urmărești în justiție, personal, pentru că oamenii care își bat joc de alte destine, de destinul unui copil (…) trebuie să răspundă pentru ce au făcut. Mai devreme tu, foarte înțelept, ai spus: <<Ceea ce aș vrea ar fi să nu mai facă niciodată ce mi-au făcut mie>>. Ei vor mai face dacă tu nu-i urmărești în instanță! Ei vor mai face dacă tu nu le vei face plângeri la CSM și oriunde este nevoie, ca ei să nu mai profeseze niciodată și să plătească! „
[youtube]F8ExtdmjyT8&feature[/youtube]

1 COMENTARII
  • Ion Popescu 14.11.2013 la ora 8:27 am
    Tocmai cesemeul protejaza asemenea specimene, acolo are fiecare magistrat o relatie. Doar cazurile flagrante si deosebit de mediatizate au sanse (minime) pentru a fi luate in seama.
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.