Mihai Păiuș: „Victoria este obligatorie în meciul cu CSM București”
Mihai Păiuș: „Victoria este obligatorie în meciul cu CSM București”
Alte sporturiSport8 martie 2012

Energia a avut parte de un început de an dificil, rezultatele obținute pe teren de echipa lui Liviu Andrieș fiind sub așteptări.
Egalul de la Satu Mare și punctul pierdut la masa verde după ce Vali Popescu a fost folosit deși nu i se plătise amenda la federație pentru cartonașul roșu primit în meciul cu Bacăul au făcut ca șansele Energiei la un loc în primele cinci să fie acum extrem de mici. Nici jucătorii, cei care la începutul sezonului și-au autoimpus să prindă un loc în cupele europene, nu mai cred acum cu aceeași tărie în îndeplinirea acestui obiectiv: „E dificil de spus câte puncte vom avea la final. Nu m-am uitat pe programare. Luăm meci cu meci, luăm meciul cu CSM București care a foarte important şi apoi următorul. Sper să câştigăm cât mai multe puncte pentru că am şi
pierdut unele puncte cu care trebuia să fim mai atenţi cu ele. Nu ştiu ce şanse avem la cupele europene. Cu punctul penalizat şi cu cel pierdut la Satu Mare. Şansele s-au diminuat”, a declarat căpitanul Energiei, Mihai Păiuș. Acesta consideră că Energia nu mai are voie să facă pași greșiți, cel puțin pe teren propriu: „ Victoria este obligatorie în meciul cu CSM București. Asta vrem şi asta sper să obţinem. Au jucători valoroşi, echipă bună, au nişte neînţelegeri, poate nu sunt prea uniţi în condiţiile în care au şi rezultate foarte bune dar şi mai puţin bune. Dacă o să fim mai uniţi decât ei şi ne vom dărui mai mult victoria o să avem un avantaj în faţa lor. Sper să câştigăm totul acasă. Obiectivul e realizabil dacă dăm totul pe teren şi rămânem uniţi. Ne-am dat seama că doar aşa putem reuşi”, a concluzionat Mihai Păiuș.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.