Miliardele de la ROMSILVA și Primăria Crasna, “investite” în palatele fraților Cîrstoc
Miliardele de la ROMSILVA și Primăria Crasna, “investite” în palatele fraților Cîrstoc
Investigatii14 decembrie 2012


Două palate mai impunătoare ca sediul de la București al ROMSILVA au apărut recent, pe banii acestei instituții și ai Primăriei Crasna, în satul Hotin din comuna lui Aurel Vamvu. Proprietarii lor sunt frații Cîrstoc.
Unul dintre ei, Ovidiu Cîrstoc, gestionează bani publici, ca director al Direcției Silvice Gorj.

Celălalt, Daniel, îi cheltuie, ca conducător al S.C. FORCONCID S.A., firmă abonată la miliardele ROMSILVA, doar în perioadele în care fratele său, Ovidiu, a ocupat fotoliul de director al instituției publice amintite.
Dovezile de rigoare le puteți vizualiza aici.

Din ce bani și-a făcut palat directorul ROMSILVA?

Conform ultimei declarații de avere, șeful Direcției Silvice Gorj, Ovidiu Cîrstoc, are un salariu de 26 milioane lei lunar …

și posedă doar o simplă garsonieră…

Și, totuși, cum a răsărit palatul acesta în curtea modeștilor săi părinți, doi profesori din Crasna? Necinstea acestui director e cel puțin la fel de mare ca palatul din fotografie. Altfel, toți cei care au salarii de peste 26 milioane ar trebui să dețină astfel de imobile. În caz contrar, sunt niște nenorociți, niște alcoolici, niște curvari, care nu-s în stare, ca Ovidiu Cîrstoc, să economisească, să pună ban pe ban și să-și facă palat.
Acest articol a fost scris de Narcis DAJU, ziarist abuzat de Șeful Secției Penale a Judecătoriei Tg Jiu, judecătorul Liviu BOIAN.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.