Mitrescu la Realitatea TV: ”Din cauza lui Ciurel, Iohannis a luat în Rovinari mai multe voturi ca în Sibiu”!
Mitrescu la Realitatea TV: ”Din cauza lui Ciurel, Iohannis a luat în Rovinari mai multe voturi ca în Sibiu”!
De cititInvestigatiiUltra - Scurte30 mai 2015


Dumitru Pîrvulescu și Constantin Mitrescu, lideri ai Federației Naționale Mine Energie, au participat vineri, 29 mai a.c., la o dezbatere referitoare la problemele Complexului Energetic Oltenia, organizată de Realitatea TV.
Constantin Mitrescu a subliniat că, de la instalarea managerului ”privat” Laurențiu Ciurel, veniturile salariale ale angajaților CEO s-au diminuat cu 33%.
[youtube]ZgacajZJlYU[/youtube]
Tot Constantin Mitrescu a dezvăluit că liderii PSD au preferat să sacrifice inclusiv rezultatele electorale, numai de dragul de a-l menține pe Ciurel în fruntea CEO.  Mai mult, liderul FNME a declarat că, din cauza lui Ciurel, Iohannis a luat în Rovinari mai multe voturi ca în Sibiu”!
[youtube]3Gm1FIk7g8M[/youtube]
În aceeași emisiune, Constantin Mitrescu a evidențiat direcțiile în care ar trebui să fie regândit sistemul energetic național.
[youtube]E__T2Ys7Qrw[/youtube]
La rândul său, Dumitru Pîrvulescu a explicat din ce se compune costul exorbitant cu care ajunge energia electrică la consumatorul final, în ciuda prețului mic cu care se produce.
[youtube]vqwfxabJN88[/youtube]
Potrivit lui Dumitru Pîrvulescu, de la instalarea lui Victor Ponta ca premier, consumul de energie elctrică a scăzut cu 8 la sută, fapt care afectează grav vânzările la nivelul CEO. În opinia liderului FNME, este nevoie de crearea urgentă de locuri de muncă, proces care va genera și un consum crescut de energie.
[youtube]vBGMJzUbIXI[/youtube]

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.