Modrea ştie şeful "lotului Turcineşti": "baza lui Gogălniceanu este în Călinoiu"
Modrea ştie şeful "lotului Turcineşti": "baza lui Gogălniceanu este în Călinoiu"
Investigatii8 iunie 2010

În cadrul investigaţiei cu privire la miliardele de lei vechi deturnate din fondurile publice alocate alimentării cu apă de la Turcineşti, am realizat un interviu cu viceprimarul comunei, Dumitru Modrea. Acesta l-a nominalizat pe Ion Călinoiu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, drept principal protector al primarului delapidator. Totodată, Modrea vorbeşte de ameninţările pe care le primeşte din interiorul şi din afara comunei, după ce a declarat procurorilor DNA cum au dispărut banii publici în buzunarele membrilor „lotului Turcineşti”. Mai jos, interviul video însoţit de principalele declaraţii.

Puţul a fost plătit ilegal din neglijenţa primarului şi a dirigintelui de şantier. Baza lui Gogălniceanu este în Ion Călinoiu. Apa nu este potabilă la momentul acesta. La apă se va da drumul numai în condiţiile legale. Recepţia finală se va face doar conform proiectului.

[youtube]03rYd1gy6zo[/youtube]

Am fost ameninţat tot timpul. Primarul şi-a dat singur, cu mârşăvie, dispoziţia tehnică de lucru. Şi-a ales dirigintele de şantier pe care să-l poată dirija cum doreşte. Eu nu am treabă cu persoana lui, eu am treabă cu ilegalitatea care se face cu banul public. După declaraţiile pe care le-am dat la DNA, s-au înmulţit presiunile asupra mea.

[youtube]Ng1YUoU0VLM[/youtube]

Iezureniul e o zonă afectată din punct de vedere al solului, de aceea proiectantul mi-a spus că trebuie respectată adâncimea puţului de peste 300 de metri, altă soluţie nu va fi. Lucrarea s-a făcut de mântuială pentru că nu a fost observată de nimeni. Au încercat să manevreze şi firma de la Oradea care a măsurat puţul.

[youtube]GEp_BqzevZY[/youtube]

În faţa contabilului Primăriei au venit lucrări foarte umflate, s-a încercat să se scoată bani mult mai mulţi decât trebuiau plătiţi pentru lucrările existente. Nu i se dă voie juristei Primăriei să reprezinte instituţia în instanţă. Gogălniceanu spune permanent: „numai eu ştiu despre ce este vorba!”

[youtube]epZxjU6QbHs[/youtube]

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.