Morega nu mai e secretar general adjunct al PNL
Morega nu mai e secretar general adjunct al PNL
Altele10 martie 2010

Ieri, în cadrul şedinţei Biroului Politic Central al PNL, Dan Ilie Morega a fost demis din funcţia de secretar general adjunct, pe care şi-o adjudecase în martie 2009. Ca urmare, niciun repreznetant al organizaţiei din Gorj a PNL nu mai are acces, în momentul de faţă, la şedinţele Biroului Politic Central. Surse din PNL susţin că nici prezenţa lui Dan Ilie Morega  la conducerea PNL Gorj nu mai este agreată de Crin Antonescu, fapt ce va determina înlocuirea sa la proximele alegeri pentru preşedenţia organizaţiei judeţene.

6 COMENTARII
  • olteanul 10.03.2010 la ora 16:53 pm
    Nu are ce cauta in PNL acest mafiot, bandit si CRIMINAL. A facut numai rau partidului. MOREGA LASA-NEEE!!!! Daca scapam de el partidul creste cu minim 5% in Gorj.
  • AntiSecuritate 10.03.2010 la ora 17:40 pm
    In citatul de mai jos din Statutul PNL (cel nou) se specifica ff clar ca angajatii si turnatorii la fosta Securitate nu au ce cauta in PNL. Deci : Morega - Secu nr. 1 din PNL GJ nu are ce cauta in PNL 2. Raut I - secu nr. 2 (autodeconspirat) al PNL GJ nu are ce cauta in PNL Art. 18 Sancţiunea excluderii unui membru din Partidul Naţional Liberal se poate aplica în una din următoarele situaţii: a) dacă a încălcat prevederile Statutului; b) dacă a încălcat hotărârile organismelor de conducere ale partidului; c) dacă a săvârşit abateri grave de la disciplina partidului, inclusiv prin acţiuni sau declaraţii publice împotriva hotărârilor luate prin vot de organismele de conducere ale partidului la toate nivelurile sau împotriva conducerii partidului la toate nivelurile; d) dacă persoana în cauză a fost condamnată la o pedeapsă privativă de libertate sau i s-a interzis exercitarea drepturilor politice sau cetăţeneşti, prin hotărâre judecătorească definitivă; e) dacă persoana în cauză a fost dovedită ca fiind colaborator, informator sau ofiţer al fostei Securităţi.
  • Narcis DAJU 10.03.2010 la ora 17:55 pm
    @) AntiSecuritate Da, situaţia e gravidă şi prezintă umflături...
  • ? 10.03.2010 la ora 22:45 pm
    Raut si Morega doi ccolaboratori fosti si actuali. Puscaria le bate la usa...
  • Investigatorul de pe Calea Moregilor 10.03.2010 la ora 23:12 pm
    Dom' Narcis! Am o tema pentru matale! Ia fii atent. Prin anii '80, cand Moregu' era tare-n cooperativa, cica s-a dus si el sa aiba grija de-o femeie din cooperativa de unde culegea ouale oamenilor si le vindea la fraieri. Si cica-a avut grija de ea pe la Motru (sau prin zona) pe la vro bojdeuca. Acolo, au baut si a avut atata grija de cooperatista aia ca cica Moregu' (Sfant in devenire pe atunci) s-ar fi urcat la volan cu aburii-n cap si cu cooperatista pe schimbator (ull de viteza) si-au zburat in tromba spre targu jiu.pe drum, un nesimtit de pod a avut curajul sa iasa-n calea Moregului si sa-i sfideze preamarirea. Moregu' nu l-a putu occoli ( ca deh, podu' era obraznic si se deplasa exact in directia-n care Tovarasu' cooperatist sef voia sa-l ocoleasca) . Atunci cica s-ar fi intamplat o mica nenorocire soldata cu rani grave cel putin si cu o constatare ca tovarasu' ar fi avut in aburi mai mult sange decat ar fi trebuit. Pie orma, cica tovarasu' mult iubit si stimat secretar (pe atunci in devenire secretar adjunct la peneele) ar fi flotzait-o cu militia. A venit dom'Ilarie (tata lu viitoru' fost sef al Garzii de Mediu di la gorji) ar fi dispus militianului sa repete proba de sange pana ce pocentul de sange-n abur ar fi fost normal. Si iaca-ase o scapat aracu sfant in devenire de reusi pan'la urma sa tie fraiele lu' penele si sa ramaie pictat pe biserica din satu de bastina. Procurorullui aluia i-ar fi promis ca are grija de fi'su (ceea ce s-a si facut ca l-a facut mare sef spagar peste Garda de Mediu di la gorji) etc. etc. Si-ncalecai p'o sa si va spusai povestee-asa! Mai departe , scrie-n carte (martori: valerica Barabulea si cu Ilariee procororu' si cu un militian ce mai tarziu ajunsa sef adjunct la Politie) si mai'nainte, nu tau minte... Ciao ma, No ca nu'i bai...
  • simona 11.03.2010 la ora 10:40 am
    "@investigatorul Femeia care era cu el in masina mai traieste?Oare o sa scape Gorjul vreodata de nenorocitul asta care se crede Dumnezeu?
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.