Mult iubite şi stimate domnule doctor inginer Florin Cârciumaru,
Mult iubite şi stimate domnule doctor inginer Florin Cârciumaru,
Povara Brâncuşi27 ianuarie 2012

Acum, la 12 ani de la instalarea ca primar al oraşului lui Brâncuşi, proiectul dumneavoastră de amenajare urbanistică şi peisagistică a Ansamblului Sculptural “Calea Eroilor” se apropie de cele mai înalte culmi, drept pentru care vă rog să primiţi prinosul nostru de recunoştinţă.
Ca iubitori de Brâncuşi, apreciem că, pentru moment, e de ajuns.
În Parcul Central, de la Poarta Sărutului la Masa Tăcerii e suficient noroi, deci ne apropiem de atingerea punctului maxim de zero vizitatori.
În Poarta Sărutului plouă fără nicio oprelişte.
Pe Calea Eroilor, abia te mai strecori de maşinile încălecate unele peste altele.


Şi, ca o realizare de dată recentă, un fapt care se cuvine subliniat, rod al viziunii culturale a echipei dumneavoastră: stâlpii din mijlocul parcărilor de pe aceeaşi surghiunită Cale a Eroilor.


Pentru toate acestea, încă o dată, vă mulţumim, mult iubite şi stimate domnule primar doctor inginer Florin Cârciumaru.

3 COMENTARII
  • Alin22 29.01.2012 la ora 23:46 pm
    Domnule Daju, de aici i-a fost ridicata masina domnului Caragea !! Era baiatul sau cu ea la scoala, anul trecut. Exact de aici. Pretext fiind parcarea ilegala deoarece aici este parcarea universitatii. Iar Caragea junior platise parcare acolo. de rasul lumiiii!! Multumim
  • Narcis DAJU 29.01.2012 la ora 23:58 pm
    @)Alin22 Un băiat deosebit, domnu' Caragea, o mână forte care a reformat şi modernizat cu dibăcie Poliţia din Gorj.
  • sasa 08.02.2012 la ora 18:46 pm
    Pentru @Alin 22......RAHATUL sau rahatul turcesc este un tip de dulciuri originar din Turcia făcut din zahăr, arome alimentare și amidon. În țara de origine, acest produs este cunoscut sub numele de lokum sau (arhaic) ca rahat lokum, fiind un produs foarte popular în tot spațiul balcanic. Rahatul are o consistență similară cu a jeleului, fiind însă mai solid, mai lipicios și mai opac.
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.