Narcis Daju, la Tele 3: ”Ciurel a refuzat gigantul VITOL pentru că avea ordin să vândă cărbune unor interlopi din Constanța!”
Narcis Daju, la Tele 3: ”Ciurel a refuzat gigantul VITOL pentru că avea ordin să vândă cărbune unor interlopi din Constanța!”
De cititInvestigatiiUltra - Scurte25 februarie 2015


Vitol Group este unul dintre cei mai mari traderi de petrol, gaze, electricitate, carbune, metale industriale si zahar din lume. Inregistrata in Olanda, Vitol deruleaza afaceri de aproape 200 miliarde de dolari anual, fiind foarte cunoscuta pe plan mondial. Are reprezentante in peste 20 de state.
Reprezentanții acestei companii l-au contactat pe managerul CEO, Laurențiu Ciurel, atât în scris, oficial, cât și direct, la Târgu Jiu, propunându-i să i se alăture într-un consorțiu prin care să exporte profitabil, nu sub prețul de producție, cărbune în Serbia. Ciurel a refuzat, susținând că există presiuni de la nivel guvernamental și din partea Consiliului de Supraveghere, ca exportul să fie realizat prin S.C. BVA COAL S.R.L., firmă proaspăt înființată de doi interpuși din gruparea criminală a lui Sergiu Băhăian. De altfel, Ciurel a recunoscut și public aceste presiuni.
Mai jos puteți urmări dezvăluirile făcute de jurnalistul Narcis Daju, în data de 24 februarie a.c., la Tele 3.
[youtube]wNfuGEZfRg4[/youtube]
[youtube]OEcAiJZsn04[/youtube]

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.