Necenzurat! (rubrica cititorilor gorjNEWS.ro)
Necenzurat! (rubrica cititorilor gorjNEWS.ro)
Altele22 mai 2010

“profesorul”: Florin Pavel şi Dan Floarea, deturnări de 5 miliarde

hai sa i dam d lui daju de lucru daca are curaj. la campusul de la Pestisani primarul i a semnat lui dan floarea situatii de lucrari si i a dat banii fara a fi facut lucrarile PATRU MILIARDE LEI.deasemeni dan floarea a facturat lucrarile de instalatii la internat conform devizului iar primarul i a platit din nou separat wc urile ,pisoarele etc,afacere de unde au furat doar UN MILIARD. in urma cu doua saptamani ,noaptea,un comando condus de maistrul pantelimon tivig ,consilier local pdl a furat trei strunguri din atelierul scoala al Liceului pestisani dar directorul tace ca pestele ca e prietenul prefectului la fel Cum nu se mai spune nimic de cele douasprezece calculatoare noi furate din laboratorul de informatica in urma cu cativa ani. astia sunt oamenii prefectului. Va urma.

„ana”: S-a făcut plângere penală împotriva firmei lui Caragea?

Au fost facute dosare penale la toti administratorii de SRL care nu au platit stopajul la sursa chiar si la cei cu datorii de 200 de lei. Solicitati o informare la ANAF daca pentru ETALON a fost facuta plangere penala de catre finante. In caz contrar trebuie sa fie facute plangeri penale directorilor din finante pentru abuz in serviciu. Aveti puterea sa va luptati cu ei. Mult succes. NU MAI ESTE MULT PANA CAND VOM SCAPA DE ACESTI NENOROCITI CARE AU PARAZITAT TARA.

„Nicu Isfan”: Liviu Andrei, prefectul penal

Dl. prefect ar trebui sa taca din gura. amintiti-i doar de firma lui Filip (fostul subprefect de Nis) care-i ”livra” echipament sportiv la toate scolile, echipoament ce era casat in doar cateva luni. sa-l intrebati pe dl. prefect cate facturi emise si NEACOPERITE in marfa a girat in fata directorilor de scoli (culmea si ei tot profesori de sport in marea lor majoritate). sa-i amintiti d.lui prefect despre banii aruncati pe apa smabetei cu termopanele puse, primavara, la scoli care, urmau sa fie inchise toamna. intrebati-l cate scoli au fost incise in toamnele anilor 2007 si 2008 si care au beneficiat de miliarde pentru renoovare si rermopane. mai intrebati-l pe dl. prefect de ce la Draguresti si Balteni (primari pedele) o centrala termica de scoala facea cam 1,5 miliarde in loc de 2-3 sute demilioane. Mai amintiti-i d.lui prefect cum a impartit cu morega microbuzele  pe colegiul 2 senat si 1 deputati si in ce scop. mai amintiti-i d.lui prefect de ce din 170.000 euro bani (europeni) pentru copii de romi, nu a ajuns la gura niciunui puradel macar o grisina. si ia mai intrebati-l pe dl. prefect de tech safty si campusul de la pestisani etc. etc. mai intrebati-l pe dl. prefect cat l-a costat mentinerea in functie pe timpul guvernarii penele. si nu in ultimul rand, mai intrebati-l pe dl. prefect cum a pus la Balteni o directoare peun loc deja ocupat prin concurs si pe ce criterii (doar ca era amanta unui primar?)…
Notă: Fostul inspector general adjunct a contactat redacţia gorjNEWS.ro şi a precizat că deşi acest mesaj nu îi aparţine, cuprinde fapte veridice.

„Cosmin Cristea”: „Miliţia îmi face dosar penal”

Politia a creat dosarul penal nr. 6508/1/23.04.2010 la adresa mea…. Miliţia îmi face mie dosar penal deoarece streşinile casei mele afectează gardul vecinului, iar prunul meu jupuit de vecini se află la vecini…. Militia şi Justiţia noastră refuză să dea curs plângerii mele înregistrate la PICCJ sub nr. 921/2010 la data de 31 martie 2010 prin a susţine că vecinul meu şi-a construit gardul conform hotărârii judecătoreşti, dar eu mi-am împins casa şi prunul spre proprietatea vecinului–iar din acestă situaţie prunul şi apa de la streşinile casei mele cade pe proprietatea. vecinului. Militia mai susţine că vecinul meu şi-a comprimat parte din garaj, iar în acest sens hotarul se află la 15 cm de garaj.

„chinabyte.com”: Caragea şi-a făcut balastiera prin înşelăciune

ar fi interesant de aflat cum s-a apucat de balasterie Caragea ( a se citi inselarea SC ILGO SA in vederea acestei achizitii) si catre cine a desfacut productia (are cumva Primaria Tg-Jiu vreun amestec?)

„Cosmin Cristea”: Bejat, omul lui Morega

Familia Bejat a fost pentru Gorj un blestem… . Încă de pe timpul comuniştilor familia Ex-prefectului de Gorj avea relaţii de afaceri şi amiciţie cu ceauşistul capitalist Dan Ilie Morega. Puţin cunosc faptul că tatăl fostului prefect avea un aprozar. Acest aprozar era alimentat de afaceristul Dan Ilie Morega. Imi amintesc si acum chefurile cu lautari din casa Ex prefectului la care participa şi deputatul Dan Ilie Morega… După 1989 Dan Ilie Morega, prin Popescu Bejat a controlat de-a lungul anilor acest partid-partid ce se dorea a fi un susţinător al luptei împotriva nedreptăţilor şi
abuzurilor autorităţilor locale… Datorita lui Popescu Bejat adevăraţii fii ai Gorjului au fost prigoniţi, reduşi la tăcere, aruncaţi în puşcării…Prin familia sa Popescu Bejat, asul din mânecă al lui Dan Ilie Morega, a traumatizat mii de gorjeni prin nerespectarea raporturilor juridice şi/sau prin nerespectarea principiului securităţii raporturilor juridice………secrete …..

2 COMENTARII
  • ana-maria 24.05.2010 la ora 11:27 am
    face o asa zisa ancheta "sociala " si la protectie sociala sa vedeti cum se fac angajarile de catre doamna ciobanu cine o protejeaza domnilor pe aceasta directoare care face angajari numai pe banii fff multi pe care trebuie sa ii cotizezi, si domnul director bucica care are o gramada de amante pe care le satisface sau ma rog doar din punct de vedere financiar pentru ca are un adevarat imperiu la rovinari o gramada de spatii in chirie, angajate care nici macar sa scrie nu stiu dar aminte sa vb iti ia spaga si pt o informatie trebuie sa le dai, sa nu ma vb despre cum se organizeaza asa-zisele zile ale pensionarilor cu devize pe care sunt trecute numai cascaval numai salam scump numai wisckey numai cola fanta si ei de fapt le da la saracii batrani de le ia ochii cu un salam care sta sa expire ff ieftin decat ce au ei pe acel deviz si cu tuica din productie proprie.
  • Narcis DAJU 24.05.2010 la ora 21:28 pm
    @) ana-maria Astept date concrete si, pe cat posibil, cel putin minime dovezi, pentru a putea porni o investigatie.
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.