Necenzurat! (rubrica cititorilor gorjNEWS.ro)
Necenzurat! (rubrica cititorilor gorjNEWS.ro)
Altele9 mai 2010

Multe dintre e-mail-urile primite la adresa [email protected] merită atenţia tuturor cititorilor acestui ziar online, de aceea am decis să inaugurez o nouă rubrică, în cadrul căreia voi posta mesajele exact asa cum le voi primi.

Rog cititorii să trimită mesaje cu conţinut de interes public şi să evite excesele de limbaj. Totodată, îi rog pe cei care nu doresc să le fie publicate mesajele să specifice acest lucru.

„crocodil dandy”:  Năsărâmbă, şeful poliţiştilor din Piaţa Mare

s-a dezbatut un subiect ,parca in luna martie ,despre coruptia si smecheriile sidespre imbogatirea peste noapte , asefului pietei,zis de catre cine ,ca s-ar numi …omul cu plasuta.acesta este de fapt seful politistilor din piata.fara el nimic nu se poate.nimeni nu misca-n front fara acord lui.ar mai fi o propunere,anume,desfintarea biroului politiei pietei,care nu are nici un rol.s-au infiripat prietenii statornice cu pietari.cauza?papica.nasaramba sta pe banca si urmareste mosia.tiganii,sunt la ei acasa,mizeri in complexul fortuna este de invidiat.ar mai fi ceva,inventarierea taxatoarelor care ard gazul de pomana.cu ce le plateste carciumaru???nasaramba,a bagat-o pe nevasta-sa si pe fica-sa.ce rol au??

„Antyspaga”: Furnalele de fum din piaţa centrală

DSC sub patronajul lui carciumaru,ce potriveala perfecta,si-a facut de cap in piata centrala.cei de la mediu ,traiesc la acapulco sau in tg-jiu.ce face protectia mediului?s-au distrus fabrici din cauza poluarii iar eu stau cu geamurile inchise ,sa nu ajunga fumul de la gratare la mine in casa ca stau la bloc si m-am saturat de atata miros de peste imputit si mici.vine si pana la noi cei de peste drum.oare la curtea de conturi nu ajunge nimic ?sau ajunge ceva in plasute?

„Szarkozy”: Forum anti-Morega

http://antidim.myforum.ro/index.php
te rugam dle. daju in numele locuitorilor urbei noastre sa promovezi cu titlu gratuit acest forum in care oamenii sa-si spuna deschis opinia despre cel mai sinistru deputat, fost comunist morega ilie dan zis dim. multe succesuri in continuare

„BB”: Nu suport nelegiuirea

Hallo,spre rusinea mea am descoperit doar de cateva zile existenta Gorj news-mai bine asa decat deloc!
Sunt un tip care nu suporta nelegiuirea si ca atare daca va intereseaza va pot furniza o serie de subiecte care merita a fi dezbatute.
In acest sens astept sa fiu contactat la adresa de mai sus.
Toate cele bune!
BB(pseudonim deocamdata)
Răspuns: BB, adresa de e-mail furnizată nu există.

3 COMENTARII
  • cornel serban 12.05.2010 la ora 17:45 pm
    DOMNULE DAJU DE CE NU MAI COLABORATI CU RADIO TARGU JIU? E ADEVARAT CE SE VORBESTE CA SE INCHIDE? DE CATEVA ZILE NU MAI AU DELOC STIRI, STITI CUMVA CE SE NTAMPLA? ERA SINGURUL RADIO NEPOLITIZAT SI AVEAM INCREDERE IN STIRI, CE NE FACEM FRATILOR DACA SI ACOLO INTRA POLITICA? DE CE SE RETRAG ADEVARATII PROFESIONISTI DIN PRESA SI RAMAN DOAR CEI USOR DE MANIPULAT POLITIC? RUSINE PRESEI DIN GORJ
  • Narcis DAJU 13.05.2010 la ora 7:56 am
    Este şi părerea mea: Radio Târgu Jiu are un discurs mediatic obiectiv, echilibrat, echidistrant. Asta pentru că este susţinut financiar de oameni de afaceri făcuţi dintr-un alt aluat, neobişnuiţi cu compromisurile (Ninel Pârcălabu şi Sorin Cristea). Din câte ştiu, în momentul de faţă Radio Târgu Jiu se află într-o perioadă de reorganizare internă, impusă de criza economică din ce în ce mai acută. Trist este că şi postul teritorial Antena 1 Târgu Jiu urmează să ia o pauză, din aceleaşi raţiuni financiare.
  • aly 20.06.2011 la ora 15:49 pm
    de ce nu ne face si noua primarul un parc de distractii pe insulita(gen zilele orasului)?sa ne aduca tiribombe, masinute, trenuletul groazei terase cu bere, mici si alte mancaruri.banii care s-ar strange din asa ceva sa ajunga la primarie sau la spitale si orfelinate.ar fi foarte frumos si distractiv.eventual ar putea deschide si un strand pe langa toate acestea unul elegant dar si accesibil pentru buzunarele oricui.
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.