Nelu Roșca, despre Crețan: ”Un cățelus de serviciu, aflat în slujba unor pensionari!”
Nelu Roșca, despre Crețan: ”Un cățelus de serviciu, aflat în slujba unor pensionari!”
Ultra - Scurte19 noiembrie 2013

Liderul sindical Nelu Roșca a lansat un atac dur la adresa lui Constantin Crețan, pe care l-a acuzat că este un „căţeluş de serviciu aflat în slujba unor pensionari”. Totul a pornit după ce Crețan a acuzat-o pe deputata PSD Camelia Khraibani că pune presiune pe managerul CEO, Laurenţiu Ciurel, să-i ţină în funcţii pe directorii carierelor Lupoaia şi Roşiuţa, Constantin David şi Ion Ghica, și că totul s-ar fi întâmplat la o întâlnire la care a participat inclusiv liderul sindical Nelu Roşca.
În replică, Roșca a declarat că întâlnirea cu pricina a avut loc, însă nu s-a discutat despre posturile celor doi directori, ci despre mineritul motrean. Mai mult, Nelu Roșca îi transmite lui Crețan că ar trebui să-i fie rușine, şi-l numeşte „căţeluş de serviciu aflat în slujba unor pensionari”. De asemenea, Roşca e de părere că, la ordin, Constantin Creţan vine în presă cu tot felul de aberaţii, pentru că îşi urmăreşte doar interesul propriu.
La rândul său, Constantin Crețan a declarat că îi va face plângere penală lui Roșca, pentru că acesta din urmă s-ar fi lăudat, într-un restaurant din Motru, că-i va rupe picioarele. În plus, îşi menţine declaraţiile că deputata din Colegiul nr. 4 a intervenit la managerul Complexului Oltenia pentru cei doi directori de la Lupoaia şi Roşiuţa.
Detalii, aici.
 

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.