Nelu Roșca, despre Crețan: ”Un cățelus de serviciu, aflat în slujba unor pensionari!”
Nelu Roșca, despre Crețan: ”Un cățelus de serviciu, aflat în slujba unor pensionari!”
Ultra - Scurte19 noiembrie 2013

Liderul sindical Nelu Roșca a lansat un atac dur la adresa lui Constantin Crețan, pe care l-a acuzat că este un „căţeluş de serviciu aflat în slujba unor pensionari”. Totul a pornit după ce Crețan a acuzat-o pe deputata PSD Camelia Khraibani că pune presiune pe managerul CEO, Laurenţiu Ciurel, să-i ţină în funcţii pe directorii carierelor Lupoaia şi Roşiuţa, Constantin David şi Ion Ghica, și că totul s-ar fi întâmplat la o întâlnire la care a participat inclusiv liderul sindical Nelu Roşca.
În replică, Roșca a declarat că întâlnirea cu pricina a avut loc, însă nu s-a discutat despre posturile celor doi directori, ci despre mineritul motrean. Mai mult, Nelu Roșca îi transmite lui Crețan că ar trebui să-i fie rușine, şi-l numeşte „căţeluş de serviciu aflat în slujba unor pensionari”. De asemenea, Roşca e de părere că, la ordin, Constantin Creţan vine în presă cu tot felul de aberaţii, pentru că îşi urmăreşte doar interesul propriu.
La rândul său, Constantin Crețan a declarat că îi va face plângere penală lui Roșca, pentru că acesta din urmă s-ar fi lăudat, într-un restaurant din Motru, că-i va rupe picioarele. În plus, îşi menţine declaraţiile că deputata din Colegiul nr. 4 a intervenit la managerul Complexului Oltenia pentru cei doi directori de la Lupoaia şi Roşiuţa.
Detalii, aici.
 

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *