Nesimțirea lui BEZNĂ e incurabilă. DOCUMENT
Nesimțirea lui BEZNĂ e incurabilă. DOCUMENT
De cititInvestigatii25 iunie 2017


Chiar și după ce a pierdut într-un mod lamentabil competiția electorală pentru postul de primar, BEZNĂ, zis Aurel Popescu, continuă să își aroge în fals calitatea de primar al municipiului Târgu Jiu, în toate documentele oficiale pe care le emite, dovedind în acest fel că n-a înțeles absolut nimic din lecția pe care i-au dat-o alegătorii, uluiți de nesimțirea și de prostia de care nu contenește să dea dovadă acest ins.
Nu mai departe de zilele trecute, BEZNĂ a semnat ca ”primar” toate documentele oficiale aferente ședinței de Consiliu Local din 26 iunie a.c., inclusiv ”Dispoziția privind convocarea Consiliului Local”, din care citez:
”Primarul Municipiului Târgu Jiu, domnul Aurel Popescu (…) DISPUNE (…) Se convoacă Consiliul Local al Municipiului Târgu Jiu (…)”. Dispoziția este semnată așa: ”PRIMAR, Aurel Popescu”.

Pentru situațiile în care la conducerea unor localități ajung, vremelnic, astfel de inși, în scopul temperării unor asemenea derapaje s-au prevăzut în organigramele primăriilor posturi de secretar, care au obligația legală de a asigura tocmai … legalitatea. Din păcate, secretarul Grigore Jianu a avizat ”pentru legalitate” toate porcăriile de tipul acesta, slobozite de BEZNĂ din puțul prostiei și al nesimțirii lui.

BEZNĂ n-a fost și nu va fi niciodată PRIMAR, pentru că gorjenii nu pot fi păcăliți de astfel de maimuțoi, care se pretind a fi ceea ce nu sunt. Cât despre Jianu, e greu de crezut că va putea face pasul de la slugă la secretar.
Inclusiv documentele depuse la Tribunalul Gorj, în procesul intentat Primăriei Târgu Jiu de GORJNEWS, pentru desecretizarea proiectului de iluminare a Coloanei Infinite, sunt semnate de BEZNĂ ca ”primar” și supervizate ca ”legale”, prin semnătură, de același Jianu.
Tot din ordinul lui BEZNĂ, Jianu a mințit într-un document oficial remis GORJNEWS că nu există nicio hotărâre de Consiliu Local care să reglementeze accesul auto în parcurile care adăpostesc operele lui Brâncuși.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.