Nesimțiții din conducerea C.E. Oltenia, cu mașinile de serviciu, la un chef monstru, prilejuit de concedierea a 2000 de salariați!
Nesimțiții din conducerea C.E. Oltenia, cu mașinile de serviciu, la un chef monstru, prilejuit de concedierea a 2000 de salariați!
Investigatii19 decembrie 2014

Astăzi, conducerea Complexului Energetic Oltenia a anunțat oficial că în perioada imediat următoare vor fi concediați 2000 de salariați. Mai mult ca sigur, este doar prima tranșă. În casele celor 2000 de salariați, astă-seară și în lunile care urmează este și va fi doliu. Unde să găsească alt loc de muncă?
Tot în seara asta, boșii din Complexul Energetic Oltenia și-au organizat un chef monstru, pe insulița Jiului. Probabil că sărbătoresc trecerea a încă unui an în care au continuat să-și bată joc de salariați și să îngroape și mai tare CEO. Ca să nu mai vorbim de balele care le curg râuri – râuri, când se gândesc la conturile lor bancare, doldora de miliarde…
La această petrecere, plătită mai mult ca sigur, ILEGAL, din bugetul CEO, participă și câțiva colegi din PSD Gorj ai lui Laurențiu Ciurel. E vorba de prefectul de Gorj Alin Văcaru și de președintele Consiliului Județean, Ion Călinoiu. Cei doi îngălați au venit tot cu mașinile de serviciu. Nici dânșii n-ar avea, în mod normal, niciun motiv de bucurie, la capătul acestui an. Și totuși…
Cei care trec acum prin fața complexului de pe Insulița Jiului ar putea crede că parcul auto al CEO s-a mutat acolo. Nu. Adevărul e că nesimțiții de la vârful CEO s-au dus la chef cu mașinile de serviciu. Inclusiv pușcăriabilul Laurențiu Ciurel.
Acele mașini nu se pot mișca, legal, fără foi de parcurs întocmite conform realității. Aveți mai jos dovada că mare parte din flota auto a directorimii CEO este folosită în interes privat, pentru a căra nesimțiții la și de la chefuri. În acest timp, angajații CEO sunt cărați ca animalele, din lipsă de … fonduri.

Ne-am mirat cu două săptămâni în urmă când l-am fotografiat pe vicepreședintele PSD Gorj Mihai Prunariu, umblând pe la chefuri private cu Touareg-ul de la Pandurii, în condițiile în care nici măcar nu mai activa la club. În această seară am aflat de unde s-a molipsit Prunariu în nesimțirea sa fără margini: de la Ciurel și alți boși ai CEO!
De Călinoiu și Văcaru este inutil să mai spunem ceva. Uitați-vă în jur, prin Târgu Jiu, și prin Gorj. Se vede mâna lor peste tot.
0001
masina lui calinoiumasina lui ciurelalte masinialte masini 2alte masini 3alte masini 4

6 COMENTARII
  • Doru 19.12.2014 la ora 23:48 pm
    oare masinile alea, au inregistrat in contabilitate foaia de parcurs, scopul si durata deplasarii, precum si valoarea diurnei. astea trebuia facute pana la terminarea programului ceo, adica in ziua chefului, pana la orele 16:00. Faaa, masini proaste ce sunteti, daca nu ati facut astea, dupa ce va treziti din betie va treziti dreaq ca sunteti acuzate de abuz in serviciu. vai de capu vostru de masini proaste si betive, cum plecati voi la drum asa?
  • marius 20.12.2014 la ora 0:25 am
    A8-ul CJG cred ca e masina personala a lui Calinoiu, nu de la Consiliu Judetean
  • Narcis DAJU 20.12.2014 la ora 0:36 am
    @ marius În măsura în care Consiliul Județean e al lui Călinoiu, și mașina Consiliului Județean aparține tot doctorului agramat.
  • ciuma rosie 20.12.2014 la ora 15:34 pm
    dar domnul vacarU ce cauta cu masina prefecturii acolo?sunt situatii de urgenta?vizita cumva helipotul?si nea costreie dupa ce ca a venit cu masina CJ o mai parcheaza pe borduri sa le strice,dar vine glicemie si zice ezista altele,le inlocuim dome..hai sharut minile ..lasa ba ca merge la noi,e plin orasul de prosti,tac toti!
  • vali 26.12.2014 la ora 22:03 pm
    ajunge cu chefurile..... gata. Stop! sunteti penibili.
  • gurita 26.12.2014 la ora 22:05 pm
    Nu mai vrem sa auzim de chiolhanuri
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.