Nevasta prefectului a ajuns CUCOANĂ mare la ITM Gorj, după ce liberalii roșii Romanescu și Bobaru au călcat legea în picioare, din ordinul lui Văcaru
Nevasta prefectului a ajuns CUCOANĂ mare la ITM Gorj, după ce liberalii roșii Romanescu și Bobaru au călcat legea în picioare, din ordinul lui Văcaru
De cititexportInvestigatiiUltra - Scurte3 august 2015


Liberalii ROȘII George Romanescu, șeful Inpectoratului Teritorial de Muncă Gorj, și Constantin Bobaru, primarul orașului Bumbești Jiu, au făcut-o fericită pe nevasta prefectului pesedist Alin Văcaru.
Terfelind atât legea cât și bunul simț, la ordinul prefectului, cei doi au extras-o pe Iustina Văcaru din cloaca pesedistă de la Întreprinderea de Drumuri și Poduri, structură subordonată Consiliului Județean, acolo unde lucra alături de multe alte rude și pile pesediste. În prima etapă, au făcut-o funcționar public la Primăria Bumbești Jiu, în baza unui concurs PENAL. După doar câteva săptămâni, primarul BOBARU și-a dat seama că Iustina Văcaru este foarte competentă și a promovat-o la ITM Gorj, acolo unde lucrează începând de azi. George Romanescu, fratele candidatului minune anti – PSD Marcel Romanescu, n-a avut nimic de obiectat, mai ales că de ani de zile conduce ITM Gorj cu susținerea … PSD.
În ceea ce-l privește, Bobaru și-a dat toată silința să-i rezolve nevasta lui Văcaru, deoarece are la activ mai multe dosare penale soluționate favorabil cu sprijinul procurorilor controlați de PSD.
Este o nouă sfidare din partea prefectului de Gorj, ajuns el însuși în scaun prin CONCURS DE INFRACȚIUNI. Dovezile le puteti revedea aici.
Gorjul rămâne pradă mafiei transpartinice, între PSD și PNL existând înțelegeri subterane cât se poate de scârboase, ca aceea a promovării ilegale a soției lui Alin Văcaru.
Ne așteptăm ca MĂSCĂRICIUL care conduce Prefectura Gorj să delege chiar mâine dimineață propriul corp de control (inexistent, de altfel), pentru a investiga modul cât se poate de PENAL în care soția sa a ajuns mare CUCOANĂ la ITM Gorj.
Vom reveni cu o investigație detaliată asupra acestui subiect.

4 COMENTARII
  • EXPLOZIV! Trafic de influență și abuz 03.08.2015 la ora 21:14 pm
    […] sursa: gorjnewws.ro […]
  • EXPLOZIV! Trafic de influență și abuz 03.08.2015 la ora 21:50 pm
    […] sursa: gorjnewws.ro […]
  • gorjanul 04.08.2015 la ora 6:46 am
    MĂSCĂRICIUL???????? Misto , vorba lui ,,,,Columbeanu .
  • ION 28.08.2015 la ora 8:06 am
    TOATE CONCURSURILE SUNT PTR A RESPECTA LEGALITATEA
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.