Niculina Mocioi: ”Guvernul Ponta, cel mai mincinos, incompetent și nepăsător guvern!”
Niculina Mocioi: ”Guvernul Ponta, cel mai mincinos, incompetent și nepăsător guvern!”
Ultra - Scurte28 octombrie 2013


Niculina Mocioi, deputat PP-DD de Gorj, a lansat un atac dur la adresa premierului Victor Ponta, precum și a primarului Florin Cârciumaru și președintelui CJ Gorj, Ion Călinoiu, despre care a spus că ar putea intra în Cartea Recordurilor, din cauza minciunilor spune de aceștia, dar și a nepăsării de care dau dovadă.
De asemenea, Niculina Mocioi a declarat că cei trei știau că următoarea rectificare bugetară va fi una negativă, însă au continuat să mintă până în ultima clipă.
”Faptul că rectificarea va fi negativă se știa, numai cei de la guvernare, Victor Ponta, Ion Călinoiu și Florin Cârciumaru se prefăceau că nu e așa. Ați văzut cu câtă lejeritate a spus domnul Ponta, aici la Gorj, alături de domnii Călinoiu și Cârciumaru, că este normal ca rectificarea să fie negativă. De ce este normal? De ce este normal ca elevii din Gorj să nu aibă clase încălzite, funcționarii să nu-și ia salariile și întreaga activitate a instituțiilor să fie pusă în pericol? Premierul Ponta, deputat de Gorj, dar și cei care l-au ajutat să obțină voturile necesare și care sunt răspunzători de soarta județului, Ion Călinoiu și Florin Cârciumaru, ar intra cu succes în Cartea Recordurilor, dacă s-ar alege cel mai mincinos, incompetent și nepăsător guvern. Aceasta este singura recunoaștere a acestui Guvern. Puteți întreba cei 16 mii de gorjeni care au rămas fără locuri de muncă de la începutul anului. Vor fi de acord cu mine”, a declarat aceasta.
Niculina Mocioi a mai ținut să precizeze că de vină pentru faptul că nu mai sunt bani la buget nu sunt firmele, așa cum a declarat premierul Ponta, ci guvernarea USL care nu a fost în stare să asigure un climat corespunzător pentru dezvoltarea și siguranța acestor firme.
Detalii, aici.

2 COMENTARII
  • ionel 28.10.2013 la ora 11:36 am
    Daca a ajuns si Niculina politician, ne-am dus dracu de tot. Vine sfarsitul lumii. Vine tornada Niculina...si s-a ales puradicul de Gorj.
  • liviu 28.10.2013 la ora 14:45 pm
    Bai,cine a ajuns sa vorbeasca,Doamne-apara din varf de culmea nerusinarii.Toti analfabetii fac politica ,iar fatuca asta este in coloana,tinand aproape sa nu uite drumul la intoarcere.
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.