Nikolic: "Ne agăţăm de ultima noastră şansă"
Nikolic: "Ne agăţăm de ultima noastră şansă"
Alte sporturi14 martie 2013

Energia Rovinari va întâlni azi U Mobitelco, în cadrul etapei cu numarul 27 a Ligii Naţionale de Baschet Masculin, partidă ce se va disputa la Cluj-Napoca, de la ora 19:00. Este un meci extrem de important pentru cele două echipe, deoarece se află în luptă directă pentru a prinde un loc în play-off, ambele având  nevoie de victorie pentru a mai putea spera la îndeplinirea acestui obiectiv.

Chiar şi în situaţia în care Energia câştigă toate cele 4 partide pe care le mai are de disputat în sezonul regulat, tot nu va fi sigură de calificarea în play-off, formaţia gorjeană depinzând de rezultatele celor de la CSM Bucureşti şi de cele ale adversarilor de astăzi:  „Este adevărat că nu e deloc bine că depindem de rezultatele altora, de ce face CSM Bucureşti, singurul plus pentru noi este acela că echipa din Cluj are un program infernal. Iar dacă noi o să câştigăm acolo, ultimele două etape o să fie extrem de interesante”, a declarat antrenorul Energiei, Slobodan Nikolic, care va fi demis în cazul unui eşec în faţa clujenilor.
Nikolic este conştient de presiunea ce apasă pe umerii echipei sale: „Ne agăţăm, practic, de ultima noastră şansă. Cred că cei de la Cluj resimt o mică panică pentru că sunt obligaţi să câştige contra noastră, chiar dacă şi noi trebuie să facem acelaşi lucru. Sunt de părere că meciul de la Craiova a fost mai greu decât cel pe care-l vom juca la Cluj. La Cluj este o atmosferă propice baschetului, iar câtorva jucători de la Energia le place această presiune – Darby, Wisseh, Nikolic sau Janjusevic”, spune antrenorul Energiei.

Detalii, în Pandurul.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.