No comment: "Punea foile şi dădea: f….i gura mă-tii!"
No comment: "Punea foile şi dădea: f….i gura mă-tii!"
Investigatii27 octombrie 2009

rani

Agresarea minorilor de către poliţişti = procedură legală

Doi minori din Târgu Jiu au muncit la negru, la săpat de şanţuri, la Sulea Sorin, în comuna Ciuperceni. La sfârşit, a uitat să-i plătească, şi susţine că cei doi i-au sustras o minimobră, la plecare. Minorii neagă. Deşi Sulea Sorin trebuia să fie primul cercetat, pentru exploatarea minorilor şi muncă la negru, ieri, câţiva poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au fost foarte ocupaţi să agreseze, să înjure,  să ameninţe şi să obţină declaraţii în fals, pentru a „rezolva” mai multe infracţiuni cu autori necunoscuţi. Toate acestea, cu încălcarea tuturor procedurilor legale privind audierea făptuitorilor şi a martorilor.

La câteva ore de la reţinerea celor doi minori, ambii orfani de câte un părinte, avocatul Narcis Nădrag a încercat să afle de la poliţişti detalii în legătură cu această acţiune de mare excepţie. Nu a primit nicio lămurire, toţi făcându-se că plouă.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Daniel Tică, susţine că au fost respectate toate procedurile legale în cazul celor doi minori. Este cel puţin trist: nici cu peste douăzeci de ani în urmă, vreun poliţist nu îşi permitea să susţină, înaintea demarării oricărei anchete interne, că  agresarea minorilor într-un sediu de poliţie este o procedură legală. Greu de estimat unde vom ajunge.

[youtube]-sIyagPPYlc[/youtube]

[youtube]chg1mk_7gv0[/youtube]

[youtube]DJt5kSfy_ok[/youtube]

4 COMENTARII
  • silviu sh 27.10.2009 la ora 22:03 pm
    Nu cred ca e singurul caz de abuz al politiei si vor mai fi asemenea cazuri si in continuare. Anul trecut eram in Sibiu, si mergand mai tarziu intr-o seara pe strazi, 4 indivizi ii "serveau" unuia lovituri, lasandul lat in mijlocul strazii. Fiind cu inca 2 prieteni, ne-am apropiat, in timp ce cei patru s-au indepartat. Erau jandarmi si il batusera exact in sediul lor, dupa care au continuat si afara. Motivul bataii: individul agresat a vorbit urat cu o domnisoara, colega cu cei patru jandarmi, iar cei patru, au fost "niste cavaleri", aparand-o. Asta e Romania, se intampla peste tot. P.S. - Eu am dat declaratie in favoarea celui agresat. Vazandu-l in starea in care era, mi-a fost clar ca nu s-a batut pe el insusi.
  • James 19.01.2010 la ora 19:46 pm
    Domnule avocat, exploatarea omului incepe cu acest asupritor care vrea sa se imbogateasca peste noapte cu santuri platite la negru. Cei platiti de noi ca functionari de stat sau sezut, odihna, vor sa aibe si ei pensii roze, rotofele ca inaintasii lor care au batut oameni toata viata. Deocamdata incearca sa ne educe copiii asa cum stiu ei, cu bataia.
  • James 19.01.2010 la ora 19:46 pm
    Domnule Silviu, asta e Romania pe care ei ar vrea sa o faca, dar mai sunt si oameni, nu numai lume.
  • Jus 19.01.2010 la ora 19:47 pm
    77. Violenta este ultimul refugiu al incompetentei. - Isaac Asimov
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.