Noi ilegalităţi incredibile la Poliţia Comunitară Târgu Jiu
Noi ilegalităţi incredibile la Poliţia Comunitară Târgu Jiu
Investigatii25 august 2010

În Gorj se întâmplă din ce în ce mai multe lucruri care te lasă din ce în ce mai interzis. Ca să fie tacâmul complet, mai trebuie doar ca cei aflaţi astăzi deasupra legii să scoată pistolul de la cingătoare şi să-i împuşte în cap pe amărâţii a căror soartă depinde de ei.

Deşi procesul de restructurare a Poliţiei Comunitare Târgu Jiu se află în atenţia presei locale, Ion Tudor, prevalându-se de  susţinerea necondiţionată de care beneficiază din partea primarului Cârciumaru, nu mai conteneşte cu ilegalităţile. O menţiune: dacă nu calitatea de şef al unei instituţii publice, măcar statutul de colonel SRI în rezervă ar trebui să îl oblige pe Ion Tudor la o cu totul şi cu totul altă conduită în raport cu legea!
Una din ultimele sale ilegalităţi flagrante, ce ar trebui cercetată urgent de procurori şi de instituţiile abilitate: Ion Tudor a emis o hârtie, postată la avizierul Poliţiei Comunitare, pe care o puteţi vedea mai jos, dovadă indubitabilă a infracţiunii de abuz în serviciu, prin care dă afară 28 de poliţişti comunitari. În „Lista persoanelor declarate respinse pe motiv că nu au întocmit corect cererile pentru participarea la examenul de menţinere în funcţie la poliţia comunitară” sunt enumeraţi 28 de poliţişti comunitari, cărora Ion Tudor le-a interzis să participe la concursul care se defăşoară în aceste zile pentru trierea celor care rămân în instituţie, cu alte cuvinte i-a dat afară din oficiu, fără drept de apel. Conform prevederilor legale încă în vigoare, serviciul personal din cadrul instituţiei avea obligaţia să consilieze poliţiştii comunitari în elaborarea cererilor de înscriere la concurs. Mai mult,  specialiştii acestui serviciu aveau obligaţia legală să nu primească nicio cerere întocmită incorect şi să o restituie emitentului pentru a o reface în timp util. Iată documentul care într-un stat de drept ar fi suficient ca să atragă răpunderea penală în cazul lui Ion Tudor:

Nu îşi au rostul niciun fel de alte comentarii. Fac, totuşi, un apel către primarul Cârciumaru să se trezească, dânsul şi şleahta de infractori pe care o conduce! Citim în presa locală că şcolilor din Târgu Jiu li s-au tăiat gazele, că primăria nu are bani pentru derularea programului Fructe în şcoli, în timp ce Cârciumaru continuă să tolereze, de exemplu, să primească la bugetul local 230 de lei pe zi din cei circa 4000 de lei câţi produce zilnic parcarea de la Piaţa Mare. Trăim vremuri incredibil de senzaţionale!

9 COMENTARII
  • gabi 25.08.2010 la ora 20:22 pm
    jos tudor,jos mafia!
  • popi ion 25.08.2010 la ora 21:44 pm
    bravo narcis e adevarat ce zici abuzuri la greu sa vezi lista cu cei 50 ramasi fara sa dea concurs
  • Cosmin Cristea 25.08.2010 la ora 21:59 pm
    Fenomenal..... . Eu am ce am cu Pasare---omul lui Florin Carciumaru. Am ceva cu Pasare, dar nu stiu ce am... . Florin Carciumaru este Primarul meu.... . Maine imi rezolva problema cu gardul... .
  • Toma 26.08.2010 la ora 0:09 am
    O lista ca a ta pot sa fac si eu.Nu are si ea o stampila, un antet , un motiv eu nu cred ca este afisat asa ceva acolo. Trebuie sa te credem pe cuvant? Eu nu te cred! Ai facut tu pozele alea?
  • Narcis DAJU 26.08.2010 la ora 7:29 am
    @) Toma Lista a fost elaborată din ordinul lui Tudor şi afişată la avizierul din sediul Poliţiei Comunitare Târgu Jiu. În instituţia asta totul este putred şi aşa va rămâne pentru că nimeni nu intră să facă un control pe bune
  • Toma 26.08.2010 la ora 8:54 am
    Mi-ai starnit curiozitatea .astazi o sa incerc sa ajung la comunitari sa vad si eu lista aia, daca e afisata la avizier trebuie sa ma lase sa o vad .eu tot nu cred
  • elvira 28.08.2010 la ora 0:01 am
    procurorii nu dorm cand e vorba de interesele lor.si va relatez o intamplare: Ma aflam in vizita intr-un salon din spitalul Tg-jiu unde se perindau tot felul de medici la o pacienta. Atat cat am stat acolo, toata lumea se intreba; cine e femeia... de care medicii au atata grija?.-Era mama unui procuror-.Sa stabilit sa mearga la tomograf, fara ezitare...in schimb, altui pacient i sa spus ca tomograful e foarte aglomerat si nu mai e loc, deoarece se poate vedea doar un pacient pe zi; altuia i s-a motivat ca e foarte scump . Mi sa parut umiltor pent mine, care am copii .,, doar'' profesori si care au facut tot patru ani de facultate.ACUM AM VAZUT CUM STAU MEDICII IN POZITIE DE DREPTI IN FATA CELOR DIN JUSTITIE. SI M-AM INTREBAT: UN OM SIMPLU CE VA FACE INTR-O ASTFEL DE SITUATIE?...va spun eu ca: DOAR DUMNEZEU POATE SA FIE CU EL.
  • justitiarul 28.08.2010 la ora 20:47 pm
    pai,cand ciubucarii astia de doctori vor cadea in plasa cuiva si vor ajunge prin curtile procuraturii,fireste ca-si dau toata silinta sa fie cat mai atenti cu marea FAMILIE a procurorilor.
  • VETA 29.08.2010 la ora 20:48 pm
    D-NA ELVIRA, DE CE NU ATI CONSEMNAT NUMELE ACELEI MAME, CEL AL FIULUI EI, PROCUROR, SA-L CUNOASTEM SI NOI, NEVOIASII DE RAND.
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.