Noi tensiuni în USL Gorj
Noi tensiuni în USL Gorj
Ultra - Scurte6 noiembrie 2013

Se anunță noi tensiuni în USL Gorj. Pe lângă schimbul acid de replici dintre liderul PNL Gorj, Dian Popescu, și șeful CJ Gorj, Ion Călinoiu, postul vacant de consilier municipal creează noi probleme în alianță.
Ion Călinoiu continuă atacurile la adresa lui Dian Popescu, căruia îi reproșează că este un dictator pe linie politică, că nu ştie să construiască un partid şi, mai mult,  îl sfătuieşte să nu se mai implice în acţiunile de distrugere ale instituţiilor publice, referindu-se la campania împotriva şefului IPJ Gorj, Viorel Caragea, în spatele căreia s-ar afla senatorul.
”Nu am ce discuta cu un om certat cu legea”, a mai adăugat Călinoiu, care l-a mai sfătuit pe Dian Popescu să tacă.
În replică, liderul PNL Gorj este de părere că Ion Călinoiu a fost luat de val de funcţia de vicepreşedinte de la nivel naţional, și îl atenţionează pe șeful CJ Gorj că va avea probleme cu legea. Mai mult, Dian Popescu a declarat că dacă preşedintele Consiliului Judeţean nu va împărţi echitabil banii la rectificarea bugetară, şi primarii PNL vor avea de suferit, îi va declara război deschis lui Călinoiu.
Pentru a detensiona situația creată, Florin Cârciumaru a anunţat că duminică se va întâlni cu senatorul Dian Popescu pentru a stinge conflictul cu Ion Călinoiu, declarând că „se simte nevoia unei întâlniri USL la nivel judeţean”.
În tot acest timp, Mădălina Ciolocoi, vicepreședinta CJ Gorj, vrea ca PNL să obțină postul vacant de consilier municipal. Cum liberalii au renunțat la ideea de a-l da afară pe Giorgi din partid, acest lucru nu va fi posibil decât dacă PSD va ceda locul unui liberal. Aurel Popescu, liderul PSD Târgu-Jiu, a declarat, însă, că nu mai e nimic de negociat cu PNL-ul în această chestiune, şi că social-democratul Mihai Gherghe va ajunge consilier municipal.
Detalii, aici și aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.