Nu e de 1 aprilie: Radu Angheloiu, președinte la PNL Gorj !
Nu e de 1 aprilie: Radu Angheloiu, președinte la PNL Gorj !
Altele28 ianuarie 2010

Prima veste bună pentru gorjeni, pe 2010: Dan Ilie Morega urmează a fi înlăturat, la sfârşitul acestei săptămâni, de conducerea centrală a PNL  din funcția de președinte interimar al organizației județene. Amănunte în Pandurul, Impact în Gorj și Ziarul GorjuluiAici, Pandurul dezvăluie în premieră cum va arăta noua structură interimară de conducere a PNL Gorj:   Radu Angheloiu, Nicolae Bercea, Vasile Creţan şi Pantelimon Manta.
Gorj Domino continuă dezvăluirile cu privire la Nicolae Sarcină. În subsolul editorialului pe aceeași temă semnat de  Costin Crețu a fost postat, deja, cel puțin un comentariu interesant.
Toată presa locală relatează despre incendiul de la Rânca, în urma căruia s-au făcut scrum șase cabane ultramoderne. Detalii în Gorj Domino, Gorjeanul, Impact în Gorj, Pandurul, Ediție Specială de Oltenia, Gazeta de Sud și pe Radio Târgu Jiu.
Dumitru Huidu dorește să investească 8 milioane de euro în zona Pieței Centrale, iar edilii locali – nefăcându-li-se, probabil, parte – nu știu cum să îl mai blocheze. Motiv pentru care  Primăria Târgu Jiu va avea încă un litigiu în instanță, de data aceasta inițiat de Dumitru Huidu, care va solicita despăgubiri materiale foarte mari. Detalii, în Pandurul.
Ediție Specială de Oltenia relatează că elevii din trei sate din comuna Slivileşti parcurg zilnic, pe jos, peste 15 kilometri, pentru a ajunge la școală. Ar fi putut fi și mai rău: să fie ger afară.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.