Nu e vis, e realitate!
Nu e vis, e realitate!
FotbalSport9 august 2012

Da, ceea ce părea doar un vis, acum este realitate, chiar dacă și lui Viera, cel care a făcut această declarație după meciul cu Ceahlăul, îi vine greu să creadă că Pandurii au realizat startul perfect în acest campionat.

La aproape doi ani de la preluarea echipei, de reținut că Pandurii ocupa în acel moment, după 10 etape, ultimul loc, Grigoraș a reușit să facă din acești băieți una dintre cele mai de temut trupe din Liga 1, acum lider în clasament. Că va reuși sau nu să se păstreze pe acest onorant loc, că va sta în preajma podiumului sau va coborî sub locurile de Europa League, contează prea puțin. Lumea a început să aprecieze echipa pentru fotbalul pe care Grigoraș l-a implementat la Târgu Jiu. De unde, până nu demult, echipa gorjeană juca închistat, iar crisparea nu ocupa doar câmpul de joc, ci și fețele jucătorilor, acum Grigoraș a reușit să-i facă pe jucători să evolueze cu zâmbetul pe buze, fără teamă și cu mult entuziasm.
Că joga bonita a prins la Târgu Jiu s-a lămurit și Costel Enache, ultimul dintre tehnicienii care au plecat învinși din urbea lui Brâncuși de către ceata pandură. E vorba de un tehnician care anul trecut reușea să încurce Pandurii atât la Piatra Neamț, cât și la Târgu Jiu, dar care, acum, când a pierdut în sfârșit, a recunoscut cu o sinceritate dezarmantă că îi este ciudă că nu poate să-și facă echipa să joace același fotbal-spectacol pe care Pandurii îl oferă.
După Ceahlăul, pentru Pandurii vine un examen de foc, o altă echipă moldavă, mult mai puternică și experimentată decât cea a lui „Pinalti”, urmând a încerca să pună stavilă atacurilor exuberante ale trupei lui Grigoraș, care vrea să mai bată un record, Vasluiul fiind până acum un tărâm interzis pentru gorjeni.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.