Nu-i preţuim îndeajuns pe Cârciumaru, Ionescu, Zaharia şi ceilalţi…
Nu-i preţuim îndeajuns pe Cârciumaru, Ionescu, Zaharia şi ceilalţi…
Opinii16 februarie 2012


Când ninge, oamenii par mai buni, mai curaţi şi par că o ia de la început, în ochii celorlalţi, în ochii lor şi în ochii lui Dumnezeu.
Anul acesta a fost altfel. Dacă n-ar fi nins atât de mult n-am fi ştiut niciodată cât de competenţi sunt cu adevărat Florin Cârciumaru, Marius Ionescu, Alexandru Zaharia şi ceilalţi.
E de ajuns să te uiţi în jur: e limpede, oraşul e pe mâini bune!
Atât.



8 COMENTARII
  • vrajitoru petre 17.02.2012 la ora 3:18 am
    nu sunt fan circiumaru, dimpotriva, dar nu pot sa nu apreciez modul in care s-a actionat pentru dezapezire si sa nu cataloghez comparatia dvs. ca cel putin rautacioasa daca nu lipsita de profesionalism. dvs cind dati zapada la o parte incepeti din spatele curtii sau de la intrae in curte? sau poate stati la bloc si asteptati ca altii sa va curete trotuaul in timp ce va lamentati?
  • Narcis DAJU 17.02.2012 la ora 11:09 am
    Cu zapada asta s-au lămurit toţi că după 12 ani ca primar, gospodarul Cârciumaru n-are nici lopeţi prin curte. Dacă ninge aşa, molcom, câte 5 minute pe lună, face faţă, dacă nu, nu...
  • lopataru 17.02.2012 la ora 15:31 pm
    Saptamana trecuta, in loc sa se ocupe de deszapezire, Ionescu, Zaharia si Jilaveanu stateau si beau coniacul la barul de langa stadion si radeau de primar ca se enerveaza cand vorbeste la statie.
  • judecatorul 17.02.2012 la ora 15:57 pm
    Fratilor hai sa dam adevarul pe fata. La primaria Targu Jiu s-a furat in mandatul lui Carciumaru, cat nici nu va imaginati, dar se pare ca buba s-a spart si acum incearca fiecare sa scape dand vina pe celalalt. Poate primarul n-a furat dar i-a dat voie unui mafiot ca Ionescu sa jupoaie in numele sau orice firma care are lucrari de la Primarie, a lasat-o pe Narcisa sa-si bata joc de bugetul local cu tot felul de artificii si inginerii financiare, l-a lasat pe Zaharia sa reabiliteze in ultimul hal strazile, pe Popescu sa distruga un sistem de canalizare si apa eficient la inceputurile lui. Nu i se poate imputa lui Carciumaru ca a furat, dar din dorinta de a face multe pentru oras si din nepriceperea de a-si alege oamenii de taina a dat pe mana unor indivizi banul public si acum trage pentru prostiile si hotiile altora. Daca ar deschide ochii si-ar cauta raspuns la intrebarile: Din ce si-a ridicat Ionescu doua vile, una in Targu Jiu si una pe malul Dunarii? Cum i-a ajuns salariul lui Raul Chiriac si Jianu sa ridice ditamai vila in Bicaz? Cati bani a primit Narcisa pentru decontarile preferentiale si fara stirea dumneavoastra?, Cate documente ati semnat la propunerile oamenilor de taina, care pe urma au ajuns in mana organelor? Etc. Cu parere de rau trebuie sa spun, domn primar, ca ati fost tradat precum Cezar, chiar de copiii dumneavoastra de suflet, care acum incearca sa se salveze acuzandu-va pe la toate usile de tot felul de ilegalitati.
  • negomireanu 17.02.2012 la ora 16:29 pm
    Asta e numai mana lui Ionescu si Narcisa, se pare ca pregatesc debarcarea primarului. Gura targului vorbeste de mult ca Ionescu va fi noul primar, iar Sandu Zaharia viceprimar. Domn primar nu va lasati si dati-i afara pe tradatori.
  • Un cetatean 20.02.2012 la ora 9:14 am
    Domnule Daju eu va propun ca inainte de alegeri sa evidentiati in ziarul dumneavoastra, ceea ce detin, vizibil evident, toti acesti imbuibati, Carciumaru, Calinoiu, Ionescu, Zaharia, si multi alti ce sunt de multi ani in administratia publica, nu de alta, dar sa vada prostimea din acest oras pe cine voteaza orbeste in fiecare an si eventual sa aiba motive intemeiate sa-i voteze din nou pe aceisi corupti si imbuibati. S-a furat de s-a rupt din tot ce s-a lucrat in acest oras si din toate institutiile publice, sunt convins ca adevarul este ametitor cel putin. Asadar ca si jurnalist de elita ce sunteti, sau eu asa va evaluez cel putin, va rog sa prezentati episodic partea vizibila a averilor acestor indivizi, averi ce desigur ca sunt doar varful aisbergului din tot ceea ce s-a furat de fapt. Succes.
  • mmm 20.02.2012 la ora 11:25 am
    Circiumaru si ”gasca” lui nu au facut nimic pentru oras. Cum va explicati ca de cand este Circiumaru primar s-a aglomerat orasul, care are aprox. 90.000 de locuitori, la fel de mult sau chiar mai mult decat Bucurestiul, care are 2.000.000 de locuitori. In loc sa faca parcari a investit in florile de pe stalpi, in timp ce majoritatea strazilor din municipiu, cu 2 benzi pe sens, cate o banda a fost transformata in parcare. Cum va explicati ca in Severin si Rm. Valcea, exista mall, exista mc donalds, exista billa, exista carefur, etc, in timp ce in tg - jiu, terenul de pe malul jiului, Litovoi, in loc sa fie atribuit firmei care voia sa construiasca un mall, i-a fost dat lui Huidu ca sa il parceleze, sa il vanda pt locuinte. Insulita in loc sa fie transformata in loc de agrement, cu hidrobiciclete, etc... a fost dat lui Lemnaru sa faca cort de nunti. De trei mandate nu a facut nimic viabil pt. oras, dar noi suntem prosti ca nu vedem decat florile din stalpi si nu ii taxam la alegeri. Ne meritam soarta!
  • prava 22.02.2012 la ora 1:57 am
    SA REVENIM ....LA ARTICOL Minunatele personaje aflate in fruntea...urbei, sa iasa din barlog si sa faca o deplasare in masinile luxoase pe str. CALEA BUCURESTI, intrarea principala in oras. Vor remarca, sunt convins, MUNTII DE ZAPADA MURDARA, DE PESTE 3 METRI, in portiunea ISU GORJ - S.C. SUCCES. (I)Responsabilii lui Circiumaru, care sunt tot timpul...in actiune, sa ia masuri si sa ridice muntii imensi de zapada, pe care localnicii si firmele din zona i-au "confectionat" cu multa sudoare. Sa-si faca si lichelele de la Primarie DATORIA.
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.