"Nu mai au limite! Se plătesc sume imense, din salariile oamenilor, unor televiziuni vasale, care îi fac Făt Frumos la televizor!"
"Nu mai au limite! Se plătesc sume imense, din salariile oamenilor, unor televiziuni vasale, care îi fac Făt Frumos la televizor!"
InvestigatiiUltra - Scurte6 ianuarie 2014

Senatorul Dian Popescu, președintele PNL Gorj, este primul om politic din județul nostru care denunță răspicat deturnarea ilegală a unor sume imense – bani publici – spre televiziuni locale care, la schimb, deformează realitatea în beneficiul finanțatorilor lor. Deși a evitat să pronunțe nume de persoane sau titulaturi de televiziuni, este evident că liderul liberal a făcut referire, în primul rând, la Ion Călinoiu, președintele Consiliului Județean, la Laurențiu Ciurel, directorul general al Complexului Energetic Oltenia, la TV Sud și la stația locală a RTV.
[youtube]afkawDGrjMI[/youtube]
Declarația a fost făcută la sfârșitul anului trecut, în cadrul emisiunii „Dilemele zilei”, difuzată de Tele 3, singura televiziune a cărei politică editorială nu este controlată, încă, de PSD:
„Am cumpărat ziare, am cumpărat televiziuni, acele televiziuni ne sunt vasale, dau numai o direcție, te scot în față, te fac Făt Frumos, dau în ceilalți cu tot felul de minciuni, tot felul de aberații (…) Noi ne ocupăm și consumăm bani și resurse din bugetul statului, pentru a plăti niște posturi de televiziune în județul Gorj … Cândva va trebui cineva să deconteze aceste lucruri! Sunt deja toate datele, se știu câte contracte se dau pentru a ne face Făt Frumos la televizor. Nu, omul se satură, se uită la televizor, dar nu-l mai poți prosti! (…) Asta se-ntâmplă în județul Gorj, în acest moment. Văd că nu mai au limite, văd că nu se opresc. Le spun că banii ăștia și instituțiile pe care ei încearcă să le folosească în războiul politic vor reacționa, la un moment dat, se vor opri. Spun că acești bani publici se vor vedea la un moment dat și îi vom afișa, să vadă populația județului Gorj unde se duc banii care ar trebui să se ducă la ei în salarii, să se ducă în prosperitate, nu să se ducă spre a ne face o imagine frumoasă, colorată la televizor, a ne lăuda la televizor, și asta se poate vedea doar trecând cu telecomanda (…). Îi avertizez că ulciorul nu merge de multe ori la apă, nici folosindu-și anumite persoane din instituțiile statului într-un război politic, nici folosind banii publici, foarte mulți pentru a se lăuda singuri din bani dați anumitor televiziuni, pentru că poporul va afla lucrurile acestea și cred că va reacționa până la urmă”.

3 COMENTARII
  • gica 06.01.2014 la ora 20:00 pm
    Dom' senator , da' pana a 'nceput Raitaru si Pigui sa ti dea la gioale n ai observat din care valau se adapau Tv Sud'u , Impactu' si Gorj Exclusiv'u ? Da' cand baietii lui nenea Viorel te lasau sa parchezi pe trotuare ,,nu stiai de astea,, ?
  • crin 07.01.2014 la ora 23:56 pm
    Penalul de Dian vorbeste? Astia cu probleme penale ar trebuii sa-si vada de dosarele lor si apoi sa tipe dupa altii...daca justitia din tara asta isi va face treaba, ramane de vazut cine ramane in libertate si cine puscarie... pana acum lucruirile se misca.. vezi mantog, mischie vulpe, floarea, condescu, dian. poate da domnu si urmeaza si cei hranitii de ei, cateii mai la urma ca doar is catei :)))))
  • gorjanul 08.01.2014 la ora 18:34 pm
    Sa vezi pe dracu , incepe sa mi placa de Dian .
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.