Nunta s-a anulat. Țâgănia continuă
Nunta s-a anulat. Țâgănia continuă
AlteleOpinii15 februarie 2015


Nuntă mare în țâgănie, vineri sara, la Târgu Jiu.
Clanu’ gagiilor cu deștiu’ mic s-a-ncrucișat la nivel de țară cu clanu’ pirandelor cu gaura largă, să conducă țăr’șoara asta. Prin urmare, nici ai noștri, di colea, di la Gorj, nu putea să facă escepție.
El chipeș, nalt, frumos ca zîua de salariu. Ea, cam nașparlie, fără zestre și cu datorii gârlă, dar bună la vrăjit, ca toate indiencele.
Fi’ncă era ordin pe țară, gagiu’  și-a călcat pe doctrină și n-a căutat-o de caracter. Mai încales că și el a fost cam zbanghiu și s-a-ncârduit în tinereță cu tineretu’ bovin de la PSD.
Da’ cum erea ei vineri sara în mijlocu nunțî, așea,nu-ș ce l-a apucat pe gagiu să țână el un de-ăla…, cum să număște, … discurs:
”Fată mare, nu!
Curvă, da!
Da’ chiloțî, măcar chiloțî să nu-i aibe vărgaț, că trage-a rău și ne piere pe capete helectoratu’ din sondaje!
Măcar chiloțî să fie ca la statut!”
Cât era piranda de coafată și de preparată de bairam, când veni vorba de chiloț’ și de statut, sâmțî așa, de-odată, că i să fleoșcăiește de tot carnea pe ea, și c-o ia cu leșin.
Șocată în orgoliu de așa afront, să ridică dă la masă și sparsă nunta, cu toț’ ai dă venisără din partea ei. Nu ’nainte să-l sparie pă gagiu că să duce și-l pârăște la unu’ Blaga, că nu consâmte să coabiteză cu ea.
Prin urmare, nunta dă trebuia să fie vineri sara, la Târgu Jiu, s-a anulat. Țigănia, însă, continuă.

1 COMENTARII
  • Preda 15.02.2015 la ora 16:54 pm
    Foarte tare nunta asta anulata! Dar pe cea care nu s-a anulat ati prins-o? Ieri, in oraselul de pe Jiu, cu Nicoleta Luciu amfitrioana si cu mireasa la fel ca aici: ”Fată mare, nu! Curvă, da!" F***n D***a, mireasa care a devenit vedeta in Gorj datorita relatiei cu amantul mamei sale. O relatie terminata cu nabadai, cand amantul a dat-o afara din casa sa, iar fata a plecat cu lucrurile ei si.. cu ale lui. Dar povestea o cunoasteti, o stie tot targul. Pacat de mama-sa ca zace in pamant din cauza podoabei de fata!
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.