O fi chemat Iliescu minerii în ‘90
O fi chemat Iliescu minerii în ‘90
Opinii27 noiembrie 2009

mineriadaLa începutul campaniei electorale vorbeam despre nebunia care va urma şi despre toate gunoaiele care or să iasă de sub preşul politicii până la alegeri. Am fost sigur că toate nimicniciile care au fost ţinute la sertar ani de zile vor apărea subit, ceea ce s-a întâmplat. Corecţia aplicată de Băsescu unui puştan, cina de taină de la Grivco, răsplătirea mogulilor cu poştă şi sare, păcălirea maghiarilor că au şi ei câte ceva de ciugulit, şi toate nebuniile pământului scoase la iveală ca să ne ia definitiv minţile din cap şi să ne scârbească definitiv…
Unde mai pui că subiectele dau bine şi pentru televiziuni, avem ce povesti ore în şir, prostimea cască gura, timp în care mai haleşte şi câte un spot idiot. Toată lumea prosperă…
Revenind la mult mediatizatul subiect al zilei, discutam azi cu prietenul Şolea o întrebare: “Ce l-a împiedicat pe preşedinte să recunoască bărbăteşte că i-a scăpat un dos de labă unui mârtan obraznic care îl înjura?”. Cât ar fi avut de pierdut în faţa unui popor în care rar cred să fi scăpat vreodată un copil fără un dupac după cap… Sunt convins că trei sferturi dintre cei care mai cască gura la nebunia asta l-ar fi considerat un gest de banal cotidian, pe aceeaşi idee ca şi până acum: “e şi el om”, ce mare chestie că i-a tras una-n freză… Acum, însă, e mult prea târziu. Oricine ar fi înţeles şi iertat gestul, nimeni nu mai iartă minciuna…
De cealaltă parte, cea a pârâcioşilor, povestea se-mpute tocmai fiindcă a fost ţinută la sertar cinci ani şi se vede cu ochiul liber de ce… Pentru marele public, ăsta e un argument care o discreditează, diabolizarea continuă a lui Băsescu ducând până la urmă la empatia poporului cu unul de-al lui.
Dincolo de toate acestea – realităţi sau invenţii, fapte sau făcături, reallity-show sau trucaje – constatăm că echipele de consilieri ale celor doi candidaţi sunt varză. Ca exemplu, nimeni din jurul lui Geoană nu l-a învăţat să speculeze declaraţia lui Băsescu de la marea confruntare a turului I, când acesta a zis că n-a vrut să stopeze dosare şi să-l întrebe pe preşedinte ce pârghii ar fi avut pentru amestecul în justiţie.
Aşa cum nimeni dintre consilierii lui Băsescu n-a fost în stare să-l scoată până acum din rahatul ăsta…
Cu siguranţă, adevărul ar fi fost cea mai bună strategie, la fel cum se spune că cea mai bună minciună este adevărul.
În concluzie, vorba prietenului Şolea, Iliescu n-a recunoascut nici până-n ziua de azi că a chemat minerii la Bucureşti în 90… Şi multe altele… De ce-ar fi Băsescu mai cu moţ?

8 COMENTARII
  • fiul gorjului 18.01.2010 la ora 21:19 pm
    se pare ca te mai inseli si tu, Ovidiu: http://www.youtube.com/watch?v=ddS1VMFSzPM echipa de campanie a raspuns, clar si f proffi. pe mine m-a convins acea maneca a presedintelui. Chestii din alea faceam si io in copilarie. Nu inteleg cum nu au gasit un profesionist, daca tot au vrut sa faca asta. Si am mai intalnit azi o idee. Aveam cativa prieteni nehotarati. Nu mergeau la vot. Nu stiau ca este sau nu un truc. Minune. Modul cum au pus televiziunile problema i a facut sa se duca sa l voteze pe Base. In alta ordine, frate, de la Otv la Neptun tv numa' asta arata la tv.
  • manciu 18.01.2010 la ora 21:19 pm
    Pe aici ai ajuns? Super tare breee
  • Ovidiu P 18.01.2010 la ora 21:20 pm
    @fiul gorjului o fi cum zici... Dar! Exista pe piata informatia despre film, iar echipa presedintelui trebuia sa-l pregateasca inainte de a merge la Realitatea, asta ca sa nu para un elev prins copiind. E o componenta simpla care se cheama managementul riscului. Riscul se defineste drept expunerea la posibilitatea pierderii sau pagubei... [sau castigului :)] Riscul reflecta si variatiile distribuirii rezultatelor posibile, asa ca, daca prietenii tai au fost impresionati pozitiv inseamna ca rezultatele s-au distribuit. Acuma sa vedem in ce parte mai mult... Raman la parerea ca sunt prea des prinsi in offside. Multumesc!
  • Ovidiu P 18.01.2010 la ora 21:20 pm
    @fiul gorjului Revin la ce-ti spuneam, uite, chiar si Basescu imi da dreptate :) http://www.romanialibera.ro/a171317/interviu-cu-presedintele-traian-basescu-geoana-spune-ca-va-aduce-liniste-eu-spun-ca-voi-reforma-statul.html
  • fiul gorjui 18.01.2010 la ora 21:21 pm
    Multumesc pentru raspunsuri. Uita-te la secunda 3:00 din filmuletul de mai sus. Se vad clar 3 zone sterse complet neproffi. Managementul riscului .. :) Cei din echipa lu G. gestioneaza riscul f bine. Nu-l lasa deloc sa apara live ca spune lucruri traznite: Romania de 80 de mill, 13 mill de familii, 20 de mii de euri pe cap de rrom intors.. astronom ..bla bla .. Mai subtilizezi ca Geoana nu a gestionat bine momentul filmuletului. Nu ai nici aici dreptate. Geaona NU ARE VOIE sa si spuna parerea. Nu are inteligenta de a se conduce. Este PROSTANAC. ps. Caut de lucru in afara tzarii in cazul in care se va alege iar PSD. Deschis si pentru tari gen Georgia, Ucraina, Bielorusia ..
  • Nea Costache 18.01.2010 la ora 21:22 pm
    Da, e un trucaj grosolan...iar pustiul ala asa bine a mimat primirea loviturii...! Fiule de Gorj, pai ar fi cazul sa te interesezi de-un loc de munca pe-afara ca nu prea are sanse!
  • Minerul.Motru 18.01.2010 la ora 21:22 pm
    Tara arde si baba se piaptana.Vin de la o coada pentru medicamente compensate.Si nu am mai apucat.Cred ca daca voi mai sta la o singura coada voi incepe sa le cumpar si pentru mine(prestarium pentru sotie)_In octombrie am stat la 2 cozi dar nu am mai prins.La prima nu am gasit ,iar la -II-a s-a terminat plafonul,deci l-am cumparat ca era imperios necesar.In noiembrie acelasi parcurs fara rezultat.Imi spune farmacista sa merg la TG-JIU(sense blue),ca voi gasi.In prima zi am stat si s-a terminat stocul.In alta zi cand am ajuns de la Motru ,tot la fel,se terminase.Azi m-a refuzat farmacista(sotia uni eminent prof.de romana)ca nu este valabila reteta(era pentru 3 luni ,iar pana in 2010 este doar 1 luna),iar medicul meu este nationalist si are liber.Numai sotia mea nu este libera(lucreaza la patron),dar are nevoie si de medicament.Cred ca de maine voi lua si eu acest medicament.DE CE?De faptul ca Basescu a facut destul rau acestei tari si voi il tot intrebati daca a dat sau nu in acest copil.Nici nu trebuie sa-l mai intrebati fiindca in fiecare zi da in poporul roman prin guvernul da paiate pe care il valideaza si sustine cu infocare.Desteptati-va dragi romani si nu mai puneti botul.
  • fiul gorjului 18.01.2010 la ora 21:23 pm
    citii si: http://www.urbaniulian.ro/2009/12/01/exclusivitate-vladimir-bukovski-denunta-uniunea-sovietica-europeana-si-comisarii-kgb-si-cere-romanilor-sa-scape-de-iliescu-agentul-moscovei/ Dragi mei .. peste to in lumea asta e criza. Base e vinovat penru medicamentele sotiei tale? bravo frate ... sunt probleme muult mai importante. In primul rand nu a existat o dezbatere intre cei doi. Oricum .. motrene .. cred ca esti un raspandac. daca nu .. afla de la mine .. ca poti castiga bani frumosi pentru ideile pe care le afisezi aici. pustiul, retard de ph nu a mimat, probabil a fost impins usor ... oricum are un ras de idiot. apropo .. ati vazut ca sergiu nicolaescu mai traieste ?.. si chiar si iliescu ...
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.