O ţară de oameni ocupaţi…
O ţară de oameni ocupaţi…
Opinii27 februarie 2010

Precizare: conducerea Ziarului online de investigaţii GorjNEWS.ro se delimitează de opiniile exprimate de Ovidiu Popescu în acest articol şi consideră că politicienii e băieţi buni.

Dintre tote speciile cuvântătoare, politicienii sunt cei mai ocupați oameni de pe pământ. Când nu sunt în campanie electorală, deci nu iau contact cu poporul, au competiții de full-contact între ei. Până acum ceva vreme, turnirurile se desfășurau între beligeranți de orientări diferite. Ultima modă de bălăcăreală este cea din bucătăria internă, unde, dacă rufele s-ar spăla în familie, ar mai fi cum ar mai fi, însă gulerele imate, maieurile transpirate și ciorapii aburinzi trec de ușa partidului ajungând la spălătoria publică.

Nici nu s-a uscat bine cerneala pe procesul verbal de ungere a lui Ponta și unii dintre foștii tovarăși spală putina unul câte unul. Nici același rahat nu l-au mâncat, nici gura nu le miroase, dar vine primăvara, e timpul migrației și bardul îi îndeamnă: “Spre alte partide de soare pline, plecați voi păsări de la noi, plecați cu bine!”…
De partea ailaltă, gânditorii de serviciu ai lui Traian Băsescu se-nțeapă și ei cum pot. Rasă superioară de intelectuali cu tehnica la zi, se pitulă după bloguri și suflă cu putere, prin pușcoacele de tuberman, tot felul de cornete otrăvite.
Matrozul ar putea fredona liniștit, „vai, vai ce durere, uite bamporul cum piere, și-ntelectualii cum moare, moare și dă din chicioare”…
Și-uite-așa, din greșeală în greșeală, spre distrugerea finală, un ordin al Guvernului pică precum trăznetul în luptă și interzice autorităților publice să mai încheie orice fel de contract de publicitate. Ba și alea de au apucat să fie parafate trebuie anulate… Dă-i în mă-sa cu presa lor! Bravos națiune politică, halal să-ți fie!
Paradoxal, am senzația că Vadim și Becali au rămas singurii întregi la cap…

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.