Obiectivele lui Pustai pentru sezonul viitor
Obiectivele lui Pustai pentru sezonul viitor
Fotbal28 iunie 2013

Într-un scurt interviu acordat ieri ziarului ProSport, antrenorul celor de la Pandurii, Cristi Pustai, a declarat că în sezonul următor, echipa sa se va axa pe Europa League şi Liga 1, Cupa României rămânând în plan secund. În ceea ce priveşte „frontul” european, Pustai a stabilit un obiectiv destul de îndrăzneţ – calificarea în grupele EL – dar care, spune el, poate fi îndeplinit cu puţin noroc. „Mai întâi trebuie să trecem de primul tur şi să vedem ce advesari ne oferă sorţii. Noi ne propunem să facem o figură cât mai bună în Europa şi, cu puţin noroc, e posibil să ajungem în grupe”, a precizat Pustai.
Referitor la campionatul intern, tehnicianul pandurilor a mărturisit că va fi greu de repetat performanţa din sezonul trecut, dar că speră să termine în primele cinci echipe. „Clasarea pe locul doi a fost un rezultat senzaţional şi sper să ne menţinem în primele cinci locuri la finalul campionatului viitor”, a încheiat antrenorul.
Pandurii va juca primul meci oficial în noul sezon pe 18 iulie, la Târgu Jiu, în Europa League (turul 2 preliminar), împotriva câştigătoarei dintre Levadia Tallinn din Estonia şi Bala Town din Ţara Galilor.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.