Ion Ruşeţ îl propune pe Adrian Gorun la conducerea PDL Gorj
Ion Ruşeţ îl propune pe Adrian Gorun la conducerea PDL Gorj
Altele25 ianuarie 2010

Ionel MantogDupă ce Ionel Manțog a lăsat să se înţeleagă joi seara, în emisiunea  „Provocare la adevăr” de la Gorj TV, că Gheorghe Davițoiu are zilele numărate în funcţia de director general al Complexului Energetic Rovinari, acesta a demisionat sâmbătă, urmând a fi înlocuit cu Tiberiu Trotea, conform cotidianelor Gorjeanul, Impact în Gorj, Pandurul şi Gorj Domino.

Fiind votat de consilierii judeţeni ai PRM Gorj şi de Radu Angheloiu, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Vasile Râbu ocupă scaunul vacantat prin retragerea lui Cornel Popescu. Încă o dovadă că politica e curvă… Preşedintele PRM Gorj, Ion Fugaru, aşteaptă ca Ion Călinoiu să îşi onoreze promisiunile: scaunele lui Radu Angheloiu şi Constantin Preoteasa, plus 10 posturi de viceprimari. Ion Călinoiu are probleme de memorie: nu a promis nimic (!). Detalii pe Radio Târgu Jiu şi în Pandurul.

Dan Ilie Morega, liderul mai degrabă formal al PNL Gorj, a cărui autoritate în partid mai are puţin şi ajunge la genunchiul broaştei, cere pe Radio Infinit excluderea  trădătorului, ameninţând că, în caz contrar, va migra în rândurile parlamentarilor independenţi.

Despre tărăşenia petrecută vineri în şedinţa de consiliu judeţean, foarte nuanţat şi la obiect se pronunţă Alin Şipanu în Gorj Domino: „(…) Dacă Angheloiu pierde sprijinul politic, pierde funcţia de vicepreşedinte, pierde locul în Consiliu. În privinţa ocupării locului vacant de consilier, lucrurile sunt clare: vine următorul de pe listă. Dar, în privinţa postului de vice?  (…) gândiţi-vă la două aspecte: dacă următorul liberal nu mai trădează şi dacă Ion Călinoiu nu se ţine de promisiune (ceea ce e foarte probabil), iar consilierii PRM nu-l mai susţin? Aşadar, majoritatea nu e confortabilă deloc, iar disputa politică e abia la început.”

Senatorul Ion Rușeț se gândește să îl susțină pe Adrian Gorun, rectorul Universităţii „Constantin Brâncuşi”, pentru a accede la conducererea PDL Gorj. Opinez că este nevoie ca Adrian Gorun să se pronunţe mai des şi mai tranşant asupra a ceea ce se întâmplă în Gorj, şi că ar fi benefic pentru judeţ să nu decidă doar în privinţa universităţii pe care o conduce. cu toate acestea, e greu de crezut că se va înscrie în cursa pentru preşedinţia PDL Gorj. Amănunte, în Impact în Gorj.

Mama minorului Costi Velcev, dispărut de la Rânca şi găsit mort de un localnic, s-a aflat duminică în Gorj pentru a organiza un parastas pentru micuţul ce a putut fi înmormântat abia cu 40 de zile în urmă. Instituţiile statului de drept nu i-au comunicat nici până astăzi în mod ferm cauza morţii copilului.  Detalii în Pandurul. Cât timp Viorel Salvador Caragea este păstrat la conducerea poliţiei judeţene, Gorjul rămâne judeţul în care, deşi se cheltuiesc miliarde cu operaţiuni de căutare dirijate după ureche, moartea îi găseşte pe dispăruţi înaintea oamenilor legii.

Profesorul Zenovie Cârlugea şi ziaristul Ion Predoşanu se contrează ieftin în Gorjeanul, pe o temă minoră, cu aerul unor polemişti ce se pronunţă asupra unor chestiuni de viaţă şi de moarte. Zarva a început aici şi a continuat aici. De reţinut că Gorjeanul acordă, totuşi, dreptul la replică, o avis din ce în ce mai rara, nu numai în presa din Gorj.

3 COMENTARII
  • Cititor 24.03.2010 la ora 12:22 pm
    Mantog stie ce e ala adevar cand prin toti porii lui expira minciuna?
  • alalia 10.09.2010 la ora 18:25 pm
    nu poti educa minerii si ciobanii, domnul meu!
  • andrei_cornescu 26.07.2011 la ora 23:20 pm
    a fost doarr o gluma,dar Gorun fiind tare de cap chiar a crezut!
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.