OTV preia în această seară investigaţia GorjNEWS.ro de la Schela
OTV preia în această seară investigaţia GorjNEWS.ro de la Schela
Investigatii25 februarie 2010

În această seară, de la 19.30, postul de televiziune OTV va prezenta investigaţia realizată de GorjNEWs.ro despre alimentările cu apă din comuna Schela. Sursele mele spun că Aristide Şerbănescu şi-a petrecut ziua de astăzi ameninţând ziariştii OTV, în încercarea de a bloca emisiunea. În plus, le-a povestit cum l-am şantajat şi cum îmi va face plângere penală.

Rog, public, toate persoanele pe care le-am şantajat să i se alăture lui Aristide Şerbănescu şi să îmi facă plângeri penale, cu condiţia să ataşeze şi avizul unui specialist psihiatru.
Posibil să ne auzim astă-seară, la OTV, dacă nu tamponez, între timp, vreo maşină pe vreo trecere de pietoni.

1 COMENTARII
  • GIGI 06.03.2010 la ora 19:40 pm
    acest serbanescu aristide toata viata lui a mers numai pe santaj si furturi pacat ca in tara noastra nu functiuneaza justitia dar de ce nu functioneaza va spun eu pentru ca acest primar a mituit pe toti sefii din judet plus din televiziune cred ca este singurul primar din tara care are 4 clase si puscarie cit cuprinde si in final a ajuns primar sai pupe mina lui beuran ca la plecare ia luat un cal oricum parerea mea este ca in acest mandat ori moare ori puscaria il papa
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.