Pachet de performanță pentru salariații CEO, după rectificarea bugetului
Pachet de performanță pentru salariații CEO, după rectificarea bugetului
Ultra - Scurte4 noiembrie 2013

Vești bune pentru salariații CE Oltenia, în condițiile în care noul buget rectificat al gigantului energetic cuprinde și un pachet de performanșă, după cum a declarat liderul de sindicat Constantin Crețan. Mai mult, liderul FNME, Marin Condescu, a declarat că dacă administraţia nu va da drepturile salariaţilor de bunăvoie, atunci le va da cu forţa.
„Aşteptăm bugetul rectificat în care se va demonstra clar că la începutul anului, pe cifre fanteziste, s-a făcut un buget care nu avea nicio legătură cu realitatea, s-au condiţionat drepturile salariaţilor de acest buget ireal“, a precizat Condescu.
Liderul FNME a mai declarat și că noul buget va fi fundamentat pe o producţie de 13 milioane de MWh şi că drepturile acordate celor 19 mii de salariaţi vor fi raportate la aceste cifre.
„Dar odată cu aprobarea noului buget toate drepturile negociate se vor raporta la acest nou buget care este realist şi care ar fi trebuit să fie la început de an. Odată cu noul buget care va prevede 13 milioane MWh, toate cerinţele de acordare a drepturilor salariale vor fi clare şi suntem convinşi că le vom câştiga în instanţă dacă ei nu vor sta la masa negocierilor“, a adăugat Condescu.
Detalii, aici.
 

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.