Până unde merg prostia și prosteala televiziunilor locale
Până unde merg prostia și prosteala televiziunilor locale
Investigatii16 octombrie 2013

nea Ion Nasaramba

 
Ziua Recoltei a fost organizată EXECRABIL în acest an, la Târgu Jiu. De la acest eveniment ce ar trebui să cinstească țăranul și producătorul autohton au lipsit chiar sărbătoriții și produsele lor. A fost mai mult o zi a recoltei de … import. Puținele stand-uri amenajate în fugă de organizatorii evenimentului conțineau doar citrice și alte fructe care nu se produc în România. Singurul așa-zis  producător agricol intervievat de ACCES TV și de GORJ TV a fost șeful Administrației Pieței Mari, Ion Năsărâmbă, prezentat, LA PROSTEALĂ, drept un țăran autentic. După ce s-a prins în tradiționala horă, primarul Cârciumaru, cuprins, probabil, de aburii … folclorului, a adus un pios omagiu celor care “muncesc de dimineața până seara pe ogoarele țării și chiar în acest an AU MURIT  ăăă… au muncit cu folos”.
În menținerea actualului nivel de subdezvoltare a Târgu Jiului și a județului, televiziunile locale au un rol covârșitor, de care se achită, iată, cu brio.

 Cresc banane, nectarine, kiwi, lămâi și rodii în România?

Ziua Recoltei era, altădată, un eveniment de suflet, o revanșă și o izbândă a produselor românești  împotriva chinezăriilor, turcismelor și gunoaielor second-hand deversate aici din Occident. În săptămâna premergătoare acestei sărbători, primarul Cârciumaru a fost plecat în Franța, prilej pentru organizatori să-și facă temele pe fugă și de mântuială. Alăturat puteți vedea puținele stand-uri cu fructe de import ce au înlocuit, dement, amplele expoziții de produse românești din anii trecuți.

ziua citricelor

Peste o asemenea batjocură publică nu se poate trece prea ușor. Deci, domnule primar Cârciumaru, iată stand-ul excepțional pregătit de colaboratorii dumneavoastră excepționali, firește, de Ziua Recoltei. Ce vedem acolo, domnule primar? Banane, nectarine, kiwi,lămâi, rodii. Cresc banane, nectarine, kiwi, lămâi și rodii în România? Nu. Tot acolo vedem struguri de import, adică din aceia cumpărați din afara țării. O astfel de “amenajare” trădează prostia organizatorilor și felul batjocoritor la care se raportează față de omul de rând, căruia i-au afișat trei lăzi cu citrice așa cum se sparg, la țară, doi – trei dovleci în oborul porcilor.

Cuprins de aburii … folclorului, Cârciumaru a dat în bâlbâială

Cârciumaru, Teodorescu, Florescu, Greblă, Vână, Popescu și alte “somități” prezente la așa-zisa zi a recoltei trebuie să priceapă că astfel de sărbători aparțin celor mulți și că nu trebuie confiscate de niște autorități incompetente care, într-un județ în care nu se mișcă aproape nimic, n-au alte prilejuri de a ieși din birouri și de a-și etala limbile lor de lemn la televizor. Apropos de asta, Cârciumaru a părut total dezorientat, dovadă că s-a trezit vorbind total aiurea, despre agricultorii care au … murit (!!!) în acest an: “Deja a devenit o tradiție ca în fiecare an să organizăm Ziua Recoltei, festivitate prin care sărbătorim pe cei care muncesc de dimineața până seara pe ogoarele țării și chiar în acest an au murit ăăă au muncit cu folos”
[youtube]xBhDOy1BQhI[/youtube]

Șeful Pieței, Năsărâmbă, prezentat de GORJ TV drept “nea Ion” care a venit cu recolta la oraș!!!

Ziariștii trimiși la fața locului de șefii lor, să facă un reportaj frumos din care să rezulte că primarul și prefectul sunt oameni gospodari, cu dragoste pentru tot ce e specific românesc, care nu pun geană pe geană de grija țăranilor și a producătorilor agricoli, au avut o problemă fundamentală. De la sărbătoarea confiscată de Cârciumaru și Teodorescu lipseau chiar sărbătoriții: țăranii și producătorii agricoli! Negăsind nici picior de țăran autentic să-i ia interviu, s-a recurs la o soluție de criză. Fiți atenți, că e tare de tot: l-au prezentat pe Ion Năsărâmbă, șeful Administrației Pieței Centrale, drept “Nea Ion” care a venit cu recolta lui la oraș!!! Vă asigur că nu e glumă, și cei care mă cred, și necredincioșii fiind invitați să vadă, mai jos, imaginile preluate de pe GORJ TV și ACCES TV.
Așadar, pe GORJ TV, în deschiderea mini-interviului luat șefului Pieței Centrale, s-a spus așa: “Cum ar trebui să arate cămara unui gospodar ne-a explicat nea Ion, care avea amenajat un stand de toată frumusețea”. Când auzi de “nea Ion” te aștepți să vezi un țăran muncit, cu produse românești. Nici vorbă! E Ion Năsărâmbă, cel despre care piețarii au numa’ și numa cuvinte de “dulce”. În ceea ce privește expoziția lui, de arătoasă ce era nu s-a difuzat din ea nici măcar un cadru! Ceea ce a fãcut GORJ TV-ul e o dovadă clară de prostie a echipei editoriale și, în același timp, de prosteală a telespectatorilor. De altfel, din televiziunea de altădată a rămas doar numele, mai ales de când a fost preluată de un director editorial mai deosebit, care face emisiuni cu sfeșnic pe pupitru și lumânări aprinse, la care se uită doar pompierii, gata să intervină, la o adică.
[youtube]eppEN3WoxK8[/youtube]

ACCES TV l-a deghizat pe același Năsărâmbă pentru a face din el … alt țăran!

Pe ACCES TV, același “’țăran autentic”, Ion Năsărâmbă. Ca să prindă prosteala, omologii de la ACCES TV ai “inteligenților” de la GORJ TV i-au pus lui Năsărâmbă o șapcă pe cap și l-au îmbrăcat într-o geacă. Elocvent este faptul că nici ACCES TV n-a avut nici curaj, nici aprobare să difuzeze un singur cadru cu produsele “naturale” ale lui Năsărâmbă. Totuși, l-au compătimit că a parcurs zeci de km pentru a veni la ziua recoltei:  “Unii producători au parcurs zeci de km pentru a veni la Târgu Jiu ca să arate cum ar trebui să fie o cămară de iarnă. <<De zece ani fac eu această expoziție>>”, a spus șeful Pieței, deghizat, la prosteală, în producător agricol.
[youtube]EgKE2dMCYrQ[/youtube]

A pus Năsărâmbă porumbi printre tarabele din Piața Mare?

Trebuie să fii nu doar prost, ci nebun să prezinți ca țăran autentic și producător agricol pe Năsărâmbă, care stă zi-lumină în Piața Mare. Oameni buni , să ne uităm mai bine: ăsta poate o fi pus porumbi printre tarabe și n-am văzut noi!? Sau poate o munci, în agricultură, familia lui? N-are cum, din moment ce Cârciumaru i-a angajat și soția, și fiica, fix în subordinea sa, în Administrația Pieței Centrale. Dovadă că Năsărâmbă știe tabla împărțirii.
Între ceea ce fac televiziunile locale și ceea ce ar trebui să facă e o distanță la fel de mare ca între Cârciumaru și primarul de care ar avea nevoie Târgu Jiul.
Până una – alta, ne-au furat și Ziua Recoltei și au pus în loc Ziua Recoltei de Import.

florin carciumaru

radu teodorescu

ciprian florescu

toi grebla

altii

6 COMENTARII
  • liviu 16.10.2013 la ora 10:50 am
    Perfect adevarat,iar cand vad mutrele astea cu microfoanele,gata-gata sa le inghita,ma apuca sila.Niste nemernici care au facut harcea-parcea Gorjul.Haideti sa nu le mai dam votul,dar cu cine ii inlocuim?Vai de noi,cu atatea belele pe cap,dar ne meritam soarta.Deci,si prostia doare.
  • Calusaru Ionut 16.10.2013 la ora 16:09 pm
    Super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mama mea cat ii prosteste masonul de Popescu pe Parcalabu &CO. Ista face doar bani pentru el. Ada il strange cu usa pe Carciumaru sa-i mai dea cate un spatiu, pentru o surprizerie un Seakespeare Din pacate suntem cu totii mizerabili eu recunosc cel putin
  • goanga 16.10.2013 la ora 17:44 pm
    peste tot in grupurile politice PSD apare UN GUGUSTIUC pe nume ION ISFAN, generalul de la Sectia de invatamant...ce nota are pe diploma de licenta acest NATARAU care conduce azi invatamintul din Gorj? nu ezista o alta .... nulitate mai prezenta pe langa primar si prefect... cum a ajuns asta sa conduca invatamintul in Gorj ????? si ce aere de inflamat isi da acest dascal ce nu s a remarcat deloc ca profesor si director... a urmarit numai ciolane,,, un CIOLANAR care face de rusine scoala gorjeana....asta trebuie sa afle Ministrul Invatamantului care se pare ca STIE despre ce este vorba aici... se aud vorbe foarte urite despre acesta, despre abuzarea unor oameni si relatiile...foarte sensibile fata de alte marionete... sugeram PSDului Gorj sa l lase la vatra pe acest MEDIOCRU dascal sa nu il mai lustruiasca prin poze de grup...
  • gorjanul 16.10.2013 la ora 20:10 pm
    " rati ai dracu" de comunisti .
  • mitea 17.10.2013 la ora 22:13 pm
    nea ion asta din piata centrala,aprovizioneaza la greu pe carciumaru &company.cam de la inceputurile activitatii de primar,a aparut si nasaramba,care din cate am auzit are si propriile mese cu produse.asta cred ca munceste numai noaptea ogorul,ca ziua este la piata
  • Fred 19.10.2013 la ora 8:26 am
    Fructele enumerate chiar sunt aclimatizate in România.
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.