Pandurii au scos un punct la Târgu Mureş, dar au pierdut două
Pandurii au scos un punct la Târgu Mureş, dar au pierdut două
Fotbal8 octombrie 2011

Cocktail cu agonie şi extaz

Stăpânind foarte bine arta posesiei şi cartea contraatacului, Pandurii a marcat de trei ori la Târgu Mureş, insuficient, însă, pentru a obţine şi victoria în faţa FCM-ului.
Orgoliul rănit al Pandurilor după meciul pierdut nemeritat în faţa Astrei la Târgu Jiu cerea un succes la Târgu Mureş şi trupa lui Grigoraş a încercat să-l obţină pentru a se menţine în plasa primelor echipe din clasamentul Ligii I.
Pandurii au făcut un joc bun de posesie în prima parte a meciului de la Târgu Mureş, dar a reuşit de puţine ori să ajungă periculos în faţa porţii gazdelor. Nici echipa din Târgu Mureş nu a intrat prea des în careul pandur, ocaziile primei reprize fiind consemnate în urma unor şuturi din afara careurilor. Jucătorii Pandurilor au luat pauză cu câteva momente înainte de termen şi gazdele au deschis scorul după o lovitură liberă, Lemnaru a pus greşit un picior, mingea a deviat nefericit la Iencsi şi fostul fundaş al Rapidului a deschis scorul punând pelin în paharul lui Grigoraş înaintea pauzei. Pandurii au revenit repede după pauză şi Vranjes a egalat din lovitură liberă, iar Cardoso a finalizat un contraatac cum numai Ilie Dumitrescu şi Hagi au mai oferit românilor. Şi de la agonie s-a trecut la extaz, însă drumul invers s-a făcut şi el destul de repede. O centrare de la Subotic l-a găsit pe Cavalli, fundaşii Pandurilor au urmărit faza ca din fotolii, în faţa televizorului, iar egalitatea a fost restabilită. Un nou contraatac al Pandurilor finalizat de Voiculeţ în minutul 89 a dat impresia că toate cele trei puncte vor lua drumul Târgu Jiului, numai că o nouă naivitate a apărării pandure şi un gol al lui Subotic a făcut ca fiecare echipă să se mulţumească doar cu câte un punct.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.