Pandurii câştigă pe terenul campioanei
Pandurii câştigă pe terenul campioanei
Fotbal15 aprilie 2013

Pandurii Târgu Jiu a reuşit, vineri, să învingă actuala campioană a României, CFR Cluj,  cu scorul de 3-2, chiar pe terenul feroviarilor. Astfel, gorjenii au părăsit seria de înfrângeri în care intraseră după eşecurile consecutive înregistrate cu Rapid şi Petrolul.

Elevii lui Cristi Pustai au dominat jocul şi au obţinut o victorie meritată. Aceştia au deschis scorul devreme, în minutul 7, prin Ibeh, care l-a învins pe Felgueiras cu un şut-centrare, expediat cu mult efect din flancul stâng, spre colţul lung al porţii. Chiar dacă ambele echipe au mai avut ocazii mari de a marca, scorul la pauză a rămas 0-1.

În minutul 55, CFR a egalat în urma unei lovituri libere, executate perfect de Ionuţ Rada, şi ardelenii sperau să obţină prima victorie în 2013. Speranţele le-au fost, însă, năruite în minutul 64, atunci când arbitrul partidei l-a eliminat pe Rui Pedro, după ce i-a arătat cel de-al doilea cartonaş galben.

Apoi totul a devenit mai uşor pentru Pandurii, care a marcat de două ori în doar 4 minute. Matulevicius a înscris simplu, în minutul 67, cu latul piciorului drept, după ce Nistor i-a pasat în faţa porţii, iar în minutul 71, Claudiu Voiculeţ a reuşit o acţiune personala de excepţie, finalizată cu un lob de toată frumuseţea, de la peste 30 de metri de poartă, ducând scorul la 3-1.

În prelungirile meciului, Panin a trimis o centrare în careul pandurilor, iar Bjelanovic a reluat puternic cu capul, sub bara transversală şi a redus din diferenţă, însă prea târziu pentru a mai putea schimba destinaţia celor 3 puncte puse în joc. Scor final, CFR – Pandurii 2-3.

În urma acestui secces, gorjenii au urcat o poziţie în clasament, ocupând acum locul 4, la egalitate de puncte, 47, cu ocupanta locului 3, Astra Ploieşti. 8 etape au mai rămas din actualul sezon al Ligii 1.

Pentru mai multe detalii şi rezumatul video al partidei, click aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.