Pandurii câştigă şi rămâne pe podium
Pandurii câştigă şi rămâne pe podium
Fotbal18 martie 2013

pandurii vs csms iasiPandurii a reuşit să-şi revină după eşecul suferit cu Oţelul, şi a învins pe CSMS Iaşi, sâmbătă seară, la Târgu Jiu cu scorul de 3-1. Golurile gorjenilor au fost înscrise de Nistor, Lemnaru şi Matulevicius, pentru moldoveni marcând Mihălăchioae.

Echipa gorjeană a deschis scorul în minutul 30 al disputei, după un contraatac finalizat superb de Nistor (foto, prim-plan). Acesta a driblat un adversar şi a şutat cu efect la colţul lung, din afara careului de 16 metri. În minutul 39 s-a făcut 1-1, după ce jucatorul Iaşului, Mihălăchioae a înscris cu un şut bine plasat la colţul lung al porţii lui Mingote. Deşi au mai avut câteva ocazii importante, Pandurii a reuşit să preia din nou conducerea abia în minutul 63, atunci când Lemnaru a împins în poartă mingea şutată de Voiculeţ şi respinsă în faţă de portarul moldovenilor, Irimia. După numai 3 minute, golgheterul din retur al gorjenilor, Matulevicius, a marcat cu o lovitură de cap perfect executată, în urma unei centrări foarte bune, din corner, a lui Băcilă. A fost al patrulea gol al atacantului lituanian, în ultimele 4 partide.

Cu cele 3 puncte, câştigate în acest meci, Pandurii ajunge la cota 44 şi îşi păstrează ultimul loc al podiumului Ligii I, fiind însă, urmaţi foarte aproape de Petrolul Ploieşti care ocupă locul 4 cu 41 de puncte. Pe locul 2, se menţine Astra Giurgiu cu 47 de puncte.

Atât Astra, cât şi Petrolul, şi-au câştigat meciurile din cadrul acestei etape cu numărul 23, şi se află într-o formă excelentă. În aceste condiţii, Pandurii va avea o misiune mai mult decât dificilă în a îndeplini obiectivul propus, acela de a se clasa pe un loc de Europa League, la finalul celor 11 etape care au mai rămas din actualul sezon.

Pandurii Târgu Jiu va disputa următoarea partidă de campionat pe Giuleşti, împotriva Rapidului.

Mai multe, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.