Pandurii, dezavantajată clar de LPF. Va juca două meciuri în trei zile
Pandurii, dezavantajată clar de LPF. Va juca două meciuri în trei zile
Fotbal22 mai 2013

LPF a anunţat ieri programul ultimelor două etape din Liga 1. Astfel, Pandurii va trebui să joace luni, 27 mai, de la ora 19.30 în deplasare la Chiajna, pentru ca, la nici 48 de ore, să dispute meciul de acasă împotriva Astrei, partidă ce are toate şansele să fie una decisivă pentru calificarea ambelor formaţii în Europa.

Decizia LPF este una strigătoare la cer, în condiţiile în care jucătorii celor de la Pandurii nu vor avea la dispoziţie nici măcar două zile întregi de odihnă. Marţi dimineaţă va ajunge gruparea gorjeană în Târgu Jiu, după un drum lung şi obositor cu autocarul, iar miercuri seară, de la ora 21.00, va juca împotriva Astrei. „E inadmisibilă decizia Ligii, spun încă o dată că televiziunile nu au nicio legătură. Au mai fost schimbări de program în trecut, ar fi bine ca Liga să se răzgândească, să lăsăm jocurile de culise şi să jucăm fotbal!”, a declarat Eugen Pîrvulescu, preşedintele executiv al gorjenilor.
Un alt motiv pentru care decizia LPF de a programa astfel meciurile este una cel putin ciudată, este acela că Pandurii luptă în acest final de sezon pentru ocuparea unui loc de Europa League. Pentru acelaşi obiectiv se bat şi cei de la Petrolul şi Astra, însă ei au fost programaţi duminică. „Nu e posibil să ne trateze aşa Liga! Noi jucăm pentru Europa League, Chiajna ca să evite retrogradarea şi ne pun să jucăm luni seara! Nu televiziunile fac asta, Liga ne ia la mişto! Vreau să fim trataţi la fel şi noi, şi Astra. Dacă jucau şi ei luni, atunci da, dacă nu, atunci nici noi să nu fim nevoiţi să jucăm luni!”, s-a plâns Pîrvulescu.
Mai multe, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.