Pandurii, favorită clară în turul 2 preliminar al Europa League
Pandurii, favorită clară în turul 2 preliminar al Europa League
Fotbal25 iunie 2013

Pandurii a avut noroc la tragerea la sorţi de ieri, de la Nyon. A picat cu învingătoarea dintre Levadia Tallinn (Estonia) şi Bala Town (Ţara Galilor). Vicecampioana Estoniei este favorita acestei duble manşe din turul 1 preliminar al Europa League, Levadia fiind mult mai puternică decât micuţa echipă galeză. Pe 11 iulie va afla Pandurii care dintre aceste două echipe îi va fi adversară în turul 2, ce se va desfăşura pe 18 şi 25 iulie, prima partidă jucându-se la Târgu Jiu.
„Dintre cei doi posibili adversari cu care putem juca, nouă ne convine să jucăm în Estonia. Putea fi şi mai bine pentru noi, eventual mai aproape în Muntenegru cu Rudar. Dar e bună totuşi tragerea pentru că se putea şi mai rău”, a mărturisit Marin Condescu, imediat după tragerea la sorţi.
„N-ar fi cazul să ne antepronunțăm. Estonia pare favorită, am mai auzit de ei. Să așteptăm însă primul joc. Este foarte greu, și la Mediaș am avut un recul în campionat. Ar fi bine să avem un parcurs european cât mai lung, dar și un start bun în campionat pentru a avea continuitate”, a fost reacţia antrenorului Cristi Pustai.
„A fost o tragere norocoasă. Suntem obligaţi să ne calificăm. Mă bucur că debutăm acasă în Europa League”, a comentat şi directorul executiv al gorjenilor Eugen Pîrvulescu.
Mai multe, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.