Pandurii învinge Bistriţa şi trece pe locul 2
Pandurii învinge Bistriţa şi trece pe locul 2
Fotbal30 aprilie 2013

Pandurii Târgu Jiu a mai acumulat 3 puncte în cursa lor către Europa League şi a facut-o lejer, trecând la pas de Gloria Bistriţa, pe teren propriu, cu scorul de 4-0 (2-0 la pauză). Victoria de aseară îi propulsează pe gorjeni pe poziţia a 2-a a clasamentului Ligii 1, trupa lui Pustai ajungând acum la trei succese consecutive, după cele cu CFR Cluj şi Dinamo. Pandurii a dominat meciul de la start până la final, câştigând cu lejeritate şi nedând vreo secundă impresia că adjudecarea celor 3 puncte ar putea fi în pericol.

Gorjenii au deschis scorul devreme, în minutul 16, printr-un şut superb de la 30 de metri, expediat de Predescu. 10 minute mai târziu, John Ibeh a dus scorul la 2-0, după ce a trimis simplu mingea în poartă din careul mic, pasa venind de la Nicoară. La doar un minut distanţă, a înscris şi Matulevicius, cu capul din plonjon, însă reuşita lituanianului a fost anulată pe motiv de offside.

În repriza secundă, Pandurii a mai punctat de două ori. Deivydas Matulevicius este cel care a marcat cel de-al treilea gol al partidei, în minutul 70, atunci când a scăpat singur în careul de 16 metri şi a înscris pe lânga portarul advers. Ultima reuşită a întâlnirii a fost semnată de Viorel Nicoară în minutul 93, din penalty, după ce tot el fusese faultat în suprafaţa de pedeapsă.

În acest moment, Pandurii ocupă locul 2 în clasament, cu 53 de puncte. Poziţiile 3 şi 4 sunt ocupate de Petrolul (52 de puncte), respectiv Astra (50 de puncte).

Pentru detalii + VIDEO, faceţi click aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.