Pandurii îşi înfruntă fostul antrenor în lupta pentru locul doi
Pandurii îşi înfruntă fostul antrenor în lupta pentru locul doi
Fotbal7 martie 2013

Etapa cu numărul 22 a Ligii I îi găseşte pe elevii lui Cristi Pustai la Galaţi, acolo unde vor trebui să îl înfrunte pe Petre Grigoraş, fostul lor antrenor şi cel care a creat cea mai performantă echipă din istoria Pandurilor. Grigoraş a ales să părăsească gruparea gorjeană în această iarnă, în urma unor neînţelegeri cu conducerea echipei, acceptând, la puţin timp după aceea, oferta Oţelului Galaţi.
Pandurii au un moral excelent înaintea acestei partide, câştigând ambele meciuri disputate până acum în sezonul de primăvară, 1-0 cu Ceahlăul Piatra Neamţ în deplasare şi 2-1 împotriva Vasluiului pe teren propriu, victorii ce i-au propulsat pe gorjeni pe podium şi îi menţin în lupta pentru locul doi. Echipa din Târgu Jiu se află în acest moment pe locul al 3-lea, la egalitate de puncte cu Astra Ploieşti, echipa de pe locul doi, dar cu un golaveraj mai slab. Ambele echipe au adunat până acum 41 de puncte, aflându-se însă la distanţă mare de formaţia de pe primul loc, Steaua Bucureşti, care ocupă confortabil primul loc al clasamentului, cu 53 de puncte.
Petre Grigoraş, care va sta pentru prima oară pe banca Oţelului tocmai împotriva Pandurilor, a declarat într-un interviu acordat publicaţiei Gorj-Domino, că speră să-şi învingă foştii elevi: „Ştiţi că sunt profesionist şi, sincer, vreau să bat pe Pandurii, iar după aia, ei să câştige toate meciurile până la finalul sezonului. Să prindă cupele europene, să câştige şi campionatul, numai să-i „perpelesc” eu acum!”
Partida Oţelul Galaţi – Pandurii Târgu Jiu va avea loc duminică, 10 martie, de la ora 18:00, pe stadionul Oţelul din Galaţi şi va fi transmisă în direct de Digi Sport 1.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.