Pandurii îşi va afla adversara din Europa pe 24 iunie
Pandurii îşi va afla adversara din Europa pe 24 iunie
Fotbal11 iunie 2013

Peste două săptămâni, mai exact luni, 24 iunie, va avea loc la Nyon, Elveţia, tragerea la sorţi a preliminariilor Europa League şi Champions League. Pandurii îşi va afla atunci adversara din turul 2 preliminar al Europa League, adversară pe care o va înfrunta în două partide, 18 iulie (turul) şi 25 iulie (returul).

În cazul în care se vor califica în turul 3, gorjenii vor juca o nouă „dublă” pe 1 şi 8 august. Tragerea la sorţi pentru turul 3 va avea loc la 19 iulie. Dacă va trece şi de acest al 3-lea tur preliminar, Pandurii se va califica în play-off, ultima etapă de calificare înainte de grupele competiţiei. Programul play-off-ului va fi stabilit în data de 9 august, iar partidele se vor disputa pe 22 şi 29 în aceeaşi lună. Tragerea la sorţi a grupelor Europa League se va desfăşura la 30 august.
Şi 21 iunie este o dată importantă pentru Pandurii, deoarece atunci va fi judecat, de UEFA, cazul Stelei. Decizia finală va fi anunţată, de forul european, chiar în ziua tragerii la sorţi a tururilor preliminare din cadrul celor două competiţii continentale, 24 iunie, şi ar putea influenţa decisiv soarta pandurilor. În eventualitatea excluderii campioanei en-titre a României din competiţiile europene, Pandurii este echipa ce îi va lua locul în preliminariile Champions League.
Între timp, a fost stabilit şi stadionul care îi va găzdui pe elevii lui Cristi Pustai în Europa, în acest sezon. E vorba despre Cluj Arena, stadionul celor de la „U” Cluj.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.