Pandurii, la prima înfrângere după 10 etape
Pandurii, la prima înfrângere după 10 etape
Fotbal12 martie 2013

Fără victorie la Galaţi, în prima ligă, Pandurii nu au reuşit nici de această dată să îi învingă pe cei de la Oţelul, deşi puteau să deschidă scorul din penalty, chiar înainte de pauză.
La primul meci oficial cu Petre Grigoraş pe bancă, Oţelul Galaţi a câştigat la limită partida de pe teren propriu cu Pandurii Târgu Jiu, scor 1-0, meci contând pentru etapa a XXII-a a primului eşalon fotbalistic românesc.
Pe finalul primei reprize, Pandurii a primit o lovitură de la 11 metri, la intervenţia lui Sârghi asupra lui Voiculeţ, însă Grahovac a apărat şutul lui Mihai Răduţ. Sigurul gol al partidei a fost înscris tot în urma unei lovituri de pedeapsă. În minutul 87, jucătorul Pandurilor, Viera, l-a faultat în careu pe Vancea, iar Mingote a transformat lovitura de la punctul cu var, execuţie prin care gălăţenii şi-au asigurat cele 3 puncte puse în joc.
Partida de la Galaţi le-a adus gorjenilor prima înfrângere în campionat după 10 etape. Pandurii rămâne cu 41 de puncte, dar îşi păstrează locul 3 in clasament, aflându-se la 3 puncte de locul doi ocupat de Astra, şi la 3 puncte în faţa Petrolului, care se află pe locul 4.
Etapa următoare, Pandurii vor întâlni CSMS Iaşi, pe teren propriu.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.