Pandurii pierde fără drept de apel în faţa celor de la Kuban
Pandurii pierde fără drept de apel în faţa celor de la Kuban
Fotbal8 iulie 2013

Pandurii Târgu Jiu a fost învinsă categoric, scor 4-0, în cel de-al cincilea amical al verii, contra ruşilor antrenaţi de Dorinel Munteanu, Kuban Krasnodar. Fiind, de departe, cei mai puternici adversari pe care echipa sa îi va întâlni în partidele de pregătire din presezon, Cristi Pustai a încercat, în acest joc, să simuleze o confruntare din Europa League. Astfel, el a introdus în teren o echipă destul de puternică şi nu a efectuat decât 3 schimbări. Cu toate acestea, Kuban s-a dovedit a fi mult prea puternică şi a învins fără probleme, aplicăndu-le pandurilor o corecţie drastică, lucru îngrijorător având în vedere că primul meci oficial în Europa este la doar 10 zile distanţă.
Scorul pauzei a fost 3-0, toate golurile fiind înscrise într-un interval de 6 minute (între minutele 29 şi 35). Dealbert, Tsoraev şi Ignatiyev sunt cei care au marcat. Scorul final a fost stabilit în repriza secundă, vedeta Djibril Cisse trecându-şi şi el numele pe lista marcatorilor. Aceasta a fost prima înfrângere a gorjenilor în partidele amicale disputate în această vară. Ultimul meci de pregătire pentru Voiculeţ şi compania va avea loc miercuri, 10 iulie, în Ungaria, împotriva campioanei ETO Gyor.
Echipa trimisă în teren de Pustai:
Buchta (min. 46, Mingote) – Ungurușan, Paraskevas, Erico da Silva, Momcilovic – Voiculeț (50’ Predescu), Anton, Nistor – Buleică (61’ Grigoraș), Matulevicius, Ciucur.
Situaţia meciurilor amicale disputate de Pandurii până acum:
2 iulie – Pandurii 2-2 Amkar Perm (Rusia), (goluri Matulevicius şi Cristea)
3 iulie – Pandurii 1-0 First Vienna (Austria), (gol Predescu)
5 iulie – Pandurii 2-0 Kaposvar (Ungaria), (goluri Ciucur şi Matulevicius)
7 iulie – Pandurii 1-0 Săgeata Năvodari (gol Alexandru Grigoraş)
7 iulie – Pandurii 0-4 Kuban Krasnodar (Rusia)

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.