Pandurii profită de problemele Timişoarei
Pandurii profită de problemele Timişoarei
Fotbal13 iunie 2011

Le-au suflat cantonamentul

Pandurii profită de problemele avute de FC Timişoara şi se va caza în locul acesteia în Austria, la Saalfelden, acolo unde va beneficia şi de programul de jocuri de verificare pregătit de impresari pentru vicecampioana României.
Deşi îşi făcuseră rezervările pentru Neukirchen am Grossvenediger, Pandurii se vor pregăti în această vară într-o altă locaţie, la Saalfelden, acolo unde nu va mai ajunge Timişoara, echipa bănăţeană fiind zguduită de scandalul neprimirii licenţei. „Impresarul care se ocupă de cantonamentul nostru în Austria ne-a sunat şi ne-a propus ca, în aceleaşi condiţii financiare, să luăm locul celor de la Poli Timişoara. E o ofertă bună, aşa că vom schimba locaţia de cantonament. Ne vom caza la Hotel Saliterhof şi vom juca amicalele pe care trebuia să le joace Timişoara, aşa că avem un program de meciuri foarte bun”, a declarat managerul general al Pandurilor, Viorel Temelescu.

Adversari de calibru pentru Pandurii în Austria

Dacă Pandurii vor avea parte în Austria de o cazare la un hotel de cinci stele, nici programul partidelor de verificare nu va fi mai prejos. Prima echipă cu care Pandurii îşi va măsura forţele în Austria va fi naţionala Uzbekistanului, apoi gorjenii vor juca cu Al Ahly din Qatar, cu echipa lui Mircea Rednic,Khazar Lankaran, cu Ceske Budejovice din Cehia, cu bulgarii de la CSKA Sofia, pentru ultima partidă urmând a se stabili adversarul între Antalyaspor şi Trabzonspor. Datele fixate pentru jocurile de verificare sunt 6, 8, 10, 12 şi, respectiv, 16 iulie. Managerul general al Pandurilor a mai confirmat şi faptul că s-a semnat şi contractul cu Digi Sport privitor la transmiterea a cel puţin trei meciuri amicale ale gorjenilor din cantonamentul austriac: „Televiziunea şi-a rezervat dreptul de a le alege, însă sunt sigur că suporterii noştri vor vedea mai multe jocuri ale noastre. Le fel s-a întâmplat şi în Antalya, când am bătut palma pentru trei meciuri şi până la urmă s-au transmis patru meciuri”, a mai declarat Viorel Temelescu.

Scapă de Mădălin Popa?


După trei ani în care a mâncat degeaba banii Pandurilor, Mădălin Popa ar putea fi, în sfârşit, trimis acasă. Secretarul general al Pandurilor, Daniel Băloi, a declarat că a înaintat Comisiei pentru Soluţionarea Litigiilor un document prin care cere “divorţul” oficial de Mădălin Popa: “Pandurii Târgu Jiu s-a adresat, la 02.06.2011, Comisiei pentru Soluţionarea Litigiilor din cadrul LPF, solicitând constatarea renunţării unilaterale a convenţiei civile încheiate cu jucătorul Popa Mădălin, pentru justa cauză sportivă, deoarece în sezonul trecut jucătorul nu a evoluat în cel puţin 10 % din meciurile Ligii I, cum e prevăzut în regulament”.
Mădălin Popa a ajuns la Târgu Jiu în vara anului 2008, în urma unui schimb cu Andrei Enescu, dar în urma căruia Pandurii a fost nevoită să plătească un comision de 50.000 de euro, care a generat şi un litigiu ce a fost la un pas să provoace o neprogramare în debutul returului campionatului trecut. Popa nu a apucat în cei trei ani să bifeze nici măcar un minut în tricoul primei echipe, el fiind fie împrumutat la Minerul Motru, fie trimis la echipa a doua.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.