Pandurii se întoarce pe podium după succesul cu Viitorul
Pandurii se întoarce pe podium după succesul cu Viitorul
Fotbal10 mai 2013

Pandurii a învins aseară Viitorul Constanţa cu 4-1, în urma unei partide pe care a dominat-o clar. Întâlnirea a fost ultima a etapei cu numărul 30 a Ligii 1, şi s-a desfaşurat pe stadionul „Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu.

Viitorul putea deschide scorul în minutul 16, dar Mingote a apărat penalty-ul executat slab de Cârstocea. Gorjenii au fost însă cei care au marcat primii, Matulevicius înscriind printr-un lob peste portarul advers, în minutul 19. Cu 3 minute înainte de finalul primei părţi constănţenii au egalat prin Benzar, care a şutat de la 22 de metri. Scorul pauzei nu a fost însă 1-1, pentru că atacantul lituanian al pandurilor a reuşit „dubla” după ce a trimis cu capul în poarta goală mingea respinsă greşit de Buzduchi.

Repriza secundă a aparţinut în totalitate elevilor lui Cristi Pustai. Dacă în prima parte a meciului s-au mai strecurat erori în jocul târgujienilor, în partea a doua a disputei ostilităţile s-au desfăşurat aproape în întregime în jumătatea de teren a celor de la Viitorul. În minutul 55, Mamele a marcat pentru 3-1 în urma unui corner, pentru ca 11 minute mai târziu, Anton să înscrie şi el la capătul unei faze construite de Mihai Răduţ. Cu acest succes, Pandurii urcă din nou pe poziţia a 3-a a clasamentului, având în acest moment 56 de puncte, la fel ca şi ocupanta locului 2, Petrolul Ploieşti.
Cronica meciului şi rezumatul video sunt disponibile aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.