Pandurul: Flagrant eşuat în biroul lui Cârciumaru
Pandurul: Flagrant eşuat în biroul lui Cârciumaru
Ultra - Scurte27 noiembrie 2013

Se pare că perchezițiile ce au avut loc la șediul Poliției Locale și la locuințele mai multor polițiști locali nu au fost singurele evenimente de interes ce au avut loc vineri, 22 noiembrie. Astfel, anumite surse judiciare susțin că în aceeași zi, primarul Florin Cârciumaru era să se aleagă cu o pereche de cătușe fix pe mărimea lui, în urma unui flagrant, pus la cale de IPJ Gorj. Aceleași surse susțin că primarul plăteşte pentru că a făcut un joc dublu în cazul Condescu, astfel încât nu s-a reuşit înlăturarea acestuia de la Pandurii şi de la sindicate. Informaţia nu a fost confirmată oficial, dar este susţinută de mai multe surse.
Polițiștii din cadrul IPJ Gorj au ridicat vineri, 22 noiembrie, mai multi saci de documente de la sediul Poliției Locale și Transloc, într-un dosar ce vizează o reţea de obţinere de şpăgi din ridicarea autoturismelor parcate ilegal. Autoturismele ridicate de poliţiştii comunitari nu mai ajungeau în curtea Transloc, purtându-se negocieri cu şoferii la colţ de stradă, pentru o mică şpagă în locul amenzii.
Însă, anumite surse susțin că ancheta este mult mai amplă, şi îl vizează chiar şi pe primarul Cârciumaru, dar şi pe alţi oficiali din primărie, care ar fi intervenit pe lângă poliţiştii locali, pentru a nu ridica anumite maşini. S-ar părea că există interceptări în acest sens, motiv pentru care oficialii din primărie se aşteaptă să fie chemaţi la audieri în acest dosar.
De asemenea, potrivit surselor judiciare, în aceeaşi zi, primarului Cârciumaru i s-a înscenat un flagrant, care ar fi putut să se lase cu reţinerea sa. O femeie blindată cu aparatură de interceptare a fost trimisă la Cârciumaru în birou, pentru a cere un loc de muncă. În stilul lui caracteristic, primarul nu a refuzat-o, dar i-a spus să revină după 1 ianuarie, acum nefiind prea multe locuri de muncă disponibile. Femeia i-ar fi spus atunci primarului că are o carte pentru el, carte în care se afla un plic. În momentul în care primarul a văzut plicul, a făcut un scandal monstru, deoarece şi-a dat seama de înscenare.
Potrivit unor alte surse, din PSD, Cârciumaru le-ar fi pus în cârcă celor doi şefi ai judeţului această înscenare, iar unul dintre ei i-ar fi explicat că femeia a venit din greşeală la el.
Detalii, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.